Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Αποκαταστάσεις εσωτερικής οδοποιίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Αποκαταστάσεις εσωτερικής οδοποιίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Αποκαταστάσεις εσωτερικής οδοποιίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Aντιμετώπιση υδροδοτικού

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Ζς – Μουρεσίου για αποκαταστάσεις της οδοποιίας στο εσωτερικό δίκτυο και στην επούλωση των πληγών που άφησαν στην περιοχή τα έντονα του Xειμώνα.

Μετά την άμεση αντιμετώπιση των ζημιών από τις και τις διαβρώσεις και την αποκατάσταση της βατότητας του δικτύου, υλοποιούνται σε διάφορα σημεία τεχνικά έργα και τοποθετούνται ασφαλτοτάπητες ώστε να γίνει ασφαλέστερη η χρήση του δικτύου και να εκλείψει η σκόνη των αδρανών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν αρχικά.

“Εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολυμέτωπη προσπάθεια του Δήμου, να επανέλθει η περιοχή στην κατάσταση του 2017 και όσο μας επιτρέπει η δημοσιονομική κατάσταση, να βελτιώσουμε τις υποδομές και τις συνθήκες ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού.

Ο απολογισμός της Πασχαλινής περιόδου, τονίζει ο δήμαρχος Ζς – Μουρεσίου Παν. , μας οπλίζει με αισιοδοξία για τη θερινή περίοδο. Τόσο τα οδικά δίκτυα σύνδεσης οικισμών όσο και η αγροτική οδοποιία αποκαθίστανται σταδιακά και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση η προσπάθεια, παράλληλα με τον καθαρισμό παραλιών, κοινόχρηστων χώρων κ.α.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στο υδροδοτικό καθώς οι και οι διαβρώσεις, αλλοίωσαν το γεωγραφικό ανάγλυφο, επικάλυψαν , κατέστρεψαν υποδομές υδρομάστευσης.

Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε την παραγωγή ποιοτικού νερού ώστε να καλυφθούν και οι αυξημένες ανάγκες ς των τουριστικών προορισμών και σε αυτή την κατεύθυνση είναι αξιοσημείωτη η κατανόηση των δημοτών.

Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς, καταλήγει ο κ. , ώστε η επικείμενη τουριστική να εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες κατοίκων και επαγγελματιών και ο Δήμος μας να παραμείνει ελκυστικός προορισμός για χιλιάδες τουρίστες.”

"Αλιεύοντας" την είδηση