Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Απείχε σύσσωμη η αντιπολίτευση Δήμου Ν. Πηλίου από τη συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό

Απείχε σύσσωμη η αντιπολίτευση Δήμου Ν. Πηλίου από τη συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό

Aνέβλε σύσσωμη η τη συζήτηση που επρόκειτο ν γίνει σήμερα σε ειδική συνεδρίαση του Δήμου . Πηλίου, για τον προϋπολογισμό.

Με σχετική που έστειλε στη Δημοτική Αρχή  η δήλωσε  αποχή  από τη συνεδρίαση, που όπως  τονίζει ορίστηκε παράτυπα και χωρίς να τηρούνται οι διαδικασίες.

Όπως αναφέρει , ο συζητείται σε τακτική και όχι ειδική συνεδρίαση, όπου ο νόμος απαιτεί έκτακτη συνεδρίαση απαιτεί ειδική αιτιολόγηση που δεν υφίσταται και ότι η νόμιμη προθεσμία για κλήτευση μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα για τόσο σημαντικά θέματα, δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριών ημερών.

Οι παρατάξεις της αολίτευσης καλούν τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε σύγκληση τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την υπογράφουν οι επικεφαλής των μειοψηφιών Παπαδημητρίου Μιλτιάδης, Γραμμένος Κωνσταντίνος και Κωνσταντινάκης Ιωάννης, οι οποίοι ζητούν η νέα Δημοτική Αρχή  να σέβεται τους θεσμούς, τις διαδικασίες και κυρίως τη που διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση