Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » « Από καρδιάς», συναυλία της Μικτής Χορωδίας Αγριάς
« Από καρδιάς», συναυλία της Μικτής Χορωδίας Αγριάς

« Από καρδιάς», συναυλία της Μικτής Χορωδίας Αγριάς

Για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αγριάς

 Συναυλία της Μικτής  Χορωδίας Αγριάς , προσφορά, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγριάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 7.30μ.μ. στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς. Τιμή εισόδου: 3,00 ευρώ.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, ιδρύθηκε και λειτούργησε αρχικά ως διθέσιο το σχολικό έτος 2000-2001. Το 2009 ιδρύθηκε και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγριάς. Φιλοξενούνται σε ένα από τα  κτήρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μαθητών με αναπηρία.

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αποστόλης Μιχαλόπουλος, «με συντονισμένες προσπάθειες του διδακτικού προσωπικού και την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση των γονέων και του Δήμου Αγριάς στην αρχή και νυν Δήμου Βόλου, το σχολείο εξοπλίστηκε και οργανώθηκε, έτσι ώστε με ποικίλες  δραστηριότητες που οργανώνει, να προσφέρει στους μαθητές βιώματα και εμπειρίες, που θα  τους βοηθήσουν όσον το δυνατόν περισσότερο, να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η αναπηρία τους με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Το σχολείο πλαισιώνεται, πέρα από τους δασκάλους και νηπιαγωγούς, με ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό (κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγο, μουσικούς, φυσιοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, γυμναστή, νοσηλεύτρια,  βοηθητικό προσωπικό). Δεδομένου ότι οι ανάγκες ενός Ειδικού σχολείου δεν σταματούν και δεν ικανοποιούνται ποτέ, σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία Αγριάς, διοργανώνουμε τη συναυλία αυτή της 7ης Απριλίου 2019, ώρα 7.30μ.μ στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς».

Κυριακή 7 Απριλίου 2019, 7.30μ.μ

Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς

Τιμή εισόδου: 3,00 ευρώ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση