Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Από 1η  Ιουνίου απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στην παραλία της Κάτω Γατζέας
Από 1η  Ιουνίου απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στην παραλία της Κάτω Γατζέας

Από 1η  Ιουνίου απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στην παραλία της Κάτω Γατζέας

Από 1η  Ιουνίου θα εφαρμοστεί η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από τον παραλιακό δρόμο του οικισμού Κάτω Γατζέας.
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου αρχές του μήνα, αποφασίστηκε η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων τα κάτωθι χρονικά διαστήματα:
 Από 01 Ιουνίου ως 30 Σεπτεμβρίου:
Καθημερινά από 19:00 ως 01:00
 Όλες τις Κυριακές και επίσημες αργίες του έτους: από 12η μεσημβρινή ως 20:00

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, πρωτεύουσα σημασία για την ασφάλεια των πεζών και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων και εργαζομένων της περιοχής μελέτης, έχει ο όσο το δυνατό περιορισμός των κυκλοφοριακών φόρτων και της ζήτησης στάθμευσης στην παραλιακή, και ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες.

Η απαγόρευση της στάθμευσης, θα γίνεται με κατακόρυφη σηματοδότηση [τοποθέτηση της πινακίδας Ρ-55], με συνοδευόμενη πληροφοριακή πινακίδα, όπου θα ενημερώνει για τις ώρες και τις μέρες ισχύος της.

Η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από τον παραλιακό δρόμο του οικισμού Κάτω Γατζέας είναι σε περιοχή εντός των ορίου οικισμού. Δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, ούτε υπάρχει παρέμβαση της
κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Βόλου – Αργαλαστής. Επίσης, όπως άλλωστε τονίζει και η πινακίδα Ρ55, επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων άμεσης ανάγκης και παρόδιων ιδιοκτησιών.

Ο δρόμος όπου θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων, 1ος παράλληλος προς την παραλιακή έχει επαρκές πλάτος 7,00 μ.( σε κάποια σημεία 6,50 μ.) για την κυκλοφορία των οχημάτων.Δεν υπάρχει υφιστάμενη σήμανση στην περιοχή, που να εμποδίζει τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις υποστηρίζουν την κίνηση Ατόμων Με Αναπηρία (Α.Μ.Ε.Α.).
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τηλεδιάσκεψη Μεϊκόπουλου με το ΔΣ του Σωματείου Τουριστικών Γραφείων & Λεωφορείων «Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ»… - https://t.co/vr7ifsmJyy -

  • Πορεία του φακέλου των αποζημιώσεων των ελαιοπαραγωγών της Μαγνησίας - https://t.co/YlFWslkEl0 -

  • Αρνητικά τα αποτελέσματα 80 Rapid Tests στα Κανάλια - https://t.co/HytcRr1VRT -

"Αλιεύοντας" την είδηση