Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Από 1η  Ιουνίου απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στην παραλία της Κάτω Γατζέας
Από 1η  Ιουνίου απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στην παραλία της Κάτω Γατζέας

Από 1η  Ιουνίου απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στην παραλία της Κάτω Γατζέας

Από 1η  Ιουνίου θα εφαρμοστεί η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από τον παραλιακό δρόμο του οικισμού Κάτω Γατζέας.
Σύμφωνα με του Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου αρχές του μήνα, αποφασίστηκε η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων τα κάτωθι χρονικά διαστήματα:
 Από 01 Ιουνίου ως 30 Σεπτεμβρίου:
Καθημερινά από 19:00 ως 01:00
 Όλες τις και επίσημες αργίες του έτους: από 12η μεσημβρινή ως 20:00

Σύμφωνα με την τεχνική , πρωτεύουσα σημασία για την των πεζών και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων και εργαζομένων της περιοχής μελέτης, έχει ο όσο το δυνατό περιορισμός των κυκλοφοριακών φόρτων και της ζήτησης στάθμευσης στην παραλιακή, και ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες.

Η απαγόρευση της στάθμευσης, θα γίνεται με κατακόρυφη σηματοδότηση [τοποθέτηση της πινακίδας Ρ-55], με συνοδευόμενη πληροφοριακή πινακίδα, όπου θα ενημερώνει για τις ώρες και τις μέρες ισχύος της.

Η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από τον παραλιακό δρόμο του οικισμού Κάτω Γατζέας είναι σε περιοχή εντός των ορίου οικισμού. Δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, ούτε υπάρχει παρέμβαση της
κυκλοφορίας στην Ε.Ο. – Αργαλαστής. Επίσης, όπως άλλωστε τονίζει και η πινακίδα Ρ55, επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων άμεσης ανάγκης και παρόδιων ιδιοκτησιών.

Ο δρόμος όπου θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων, 1ος παράλληλος προς την παραλιακή έχει επαρκές πλάτος 7,00 μ.( σε κάποια σημεία 6,50 μ.) για την κυκλοφορία των οχημάτων.Δεν υπάρχει υφιστάμενη σήμανση στην περιοχή, που να εμποδίζει τέτοιου είδους . Οι προτεινόμενες υποστηρίζουν την κίνηση Ατόμων Με Αναπηρία (.Μ.Ε..).
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση