Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Απεβίωσε στις ΗΠΑ η Ρίτσα Βούλγαρη
Απεβίωσε στις ΗΠΑ η Ρίτσα Βούλγαρη

Απεβίωσε στις ΗΠΑ η Ρίτσα Βούλγαρη

Θλίψη προκάλεσε στον Βόλο και το το άγγελμα του θανάτου  της Ρίτσας Βούλγαρη, πρώην αντιδημάρχου Μουρεσίου, που «έφυγε» στο  Λος Αντζελες των ΗΠΑ .

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Μαγνησίας αποχαιρετά σήμερα την Ρίτσα Βούλγαρη, πρώην αντιδήμαρχο Μουρεσίου, ένα άξιο στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που υπηρέτησε τον τόπο μας, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Ήταν μέλος του Τομέα Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, διετέλεσε αντιπρόεδρος στο Τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου Πηλίου και αργότερα αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Μαγνησίας    εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της, στην οικογένεια της εκλιπόντος.  

Ο Χρ. Τριαντόπουλος για την απώλεια της Ρίτσας Βούλγαρη

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση για την απώλεια της Ρίτσας Βούλγαρη:  «Η είδηση για την απώλεια της Ρίτσας (Θεοδώρας) Βούλγαρη μας συγκλόνισε. Δεν υπάρχουν λόγια. Ήταν μόλις λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή της για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου είχαμε βρεθεί για να τα πούμε από κοντά, όπως συχνά κάναμε τα τελευταία χρόνια.

Η αγαπημένη Ρίτσα ήταν μία ενεργή πολίτης, με έντονη κοινωνική και αυτοδιοικητική δράση. Είχε μεγάλη αγάπη για την περιοχή της στο Πήλιο, όπου προσέφερε στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για τον Βόλο και τη Μαγνησία γενικότερα. Ένας υπέροχος άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, με πολιτική δράση, πάντα κοντά στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με διευρυμένη απήχηση μέσα στην μας. Ήταν μία φοβερή κυρία, την οποία είχα την χαρά και την τιμή να την έχω κοντά μου στις κοινές μας ανησυχίες για τον τόπο μας. Έναν τόπο που αγαπούσε και προσέφερε σε αυτόν. Παρουσία, προσφορά και πέρασμα από την τοπική μας που, είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξεχαστεί, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη. Συλλυπητήρια στον αγαπημένο της γιό, Γιάννη, τις αδερφές της και τους οικείους της».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση