Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Άνυδρη αιθυλική αλκοόλη παρέχει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου
Άνυδρη αιθυλική αλκοόλη παρέχει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Άνυδρη αιθυλική αλκοόλη παρέχει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Άνυδρη  αιθυλική  αλκοόλη 5.494 λίτρων παρέχει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, προκειμένου να αξιοποιηθεί για παραγωγή αντισηπτικών.

Ο δήμαρχος .Πηλίου απέστειλε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο κάνοντας γνωστό ότι ο Δήμος είναι σε θέση να παραχωρήσει 5.494 λίτρα άνυδρης αιθυλικής αλκοόλης.

Στην του αναφέρει ότι η ποσότητα της αιθυλικής αλκοόλης βρίσκεται στους αποθηκευτικούς χώρους επιχείρησης, η οποία λόγω ανάκλησης της άδειας απασταγματοποιίας και λήξη της άδειας ποτοποιίας δεν δραστηριοποιείται πλέον.

Όπως αναφέρεται :«Για τη συγκεκριμένη ποσότητα έχουν καταβληθεί όλες οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις. Λόγω της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει τη χώρα για την παραγωγή αντισηπτικών προϊόντων, εξαιτίας της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης από την πανδημία του κορωναϊού, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι σε θέση να παραχωρήσει την παραπάνω ποσότητα για τον σκοπό αυτό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση