Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε επαγγελματίες τουρισμού για συμμετοχή σε Εκθέσεις στο εξωτερικό
Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε επαγγελματίες τουρισμού για συμμετοχή σε Εκθέσεις στο εξωτερικό

Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε επαγγελματίες τουρισμού για συμμετοχή σε Εκθέσεις στο εξωτερικό

 

 

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, υλοποιώντς το πρόγραμμα τουριστικής ς για το έτος στο εξωτερικό, θα συμμετέχει  σε εκθέσεις.

Συγκεκριμένα:

  • στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση 29thInternational MediterraneanTourism Market “IMTM , που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023,
  • στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO “TTR 2023”, που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστιτης ς στις 23-26 Φεβρουαρίου 2023 και
  • στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “F.RE.E. 2023”στο Μόναχο της Γερμανίας στο διάστημα 22-26 Φεβρουαρίου 2023. H “F.RE.E. 2023” είναι έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ταξιδιών και ελεύθερου χρόνου, που απευθύνεται στο κοινό της ς κι έχει σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει αεροπορική σύνδεση του Μονάχου με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στις Εκθέσεις φιλοξενούμενοι στο περίπτερο του προορισμού, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις τους, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό και επιδιώκοντας επαγγελματικές συν.

Επισκέπτες των Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων είναι επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hostedbuyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και το κοινό των χωρών, που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση.

Επίσης, όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να στείλουν προωθητικό υλικό των επιχειρήσεών τους (έως 50 έντυπα για κάθε έκθεση) μπορούν, μέχρι την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και έως 14:00, να το φέρουν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου , Λαμπράκη & Σέκερη 1, έναντι ΚΤΕΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ι. Φιλίππου, στο τηλέφωνο 6973079745.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση