Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε επαγγελματίες τουρισμού για συμμετοχή σε Εκθέσεις στο εξωτερικό
Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε επαγγελματίες τουρισμού για συμμετοχή σε Εκθέσεις στο εξωτερικό

Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε επαγγελματίες τουρισμού για συμμετοχή σε Εκθέσεις στο εξωτερικό

 

 

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, υλοποιώντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το έτος 2023 στο εξωτερικό, θα συμμετέχει  σε εκθέσεις.

Συγκεκριμένα:

  • στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση 29thInternational MediterraneanTourism Market “IMTM 2023”, που θα πραγματοποιηθεί στο  του στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023,
  • στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO “TTR 2023”, που θα πραγματοποιηθεί στο της Ρουμανίας στις 23-26 Φεβρουαρίου 2023 και
  • στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “F.RE.E. 2023”στο Μόναχο της ερμανίας στο διάστημα 22-26 Φεβρουαρίου 2023. H “F.RE.E. 2023” είναι έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ταξιδιών και ελεύθερου χρόνου, που απευθύνεται στο κοινό της Βαυαρίας κι έχει σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει αεροπορική σύνδεση του Μονάχου με το της Νέας Αγχιάλου.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προσκαλεί όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στις Εκθέσεις φιλοξενούμενοι στο περίπτερο του προορισμού, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις τους, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες.

Επισκέπτες των Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων είναι επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hostedbuyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και το κοινό των χωρών, που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να στείλουν προωθητικό υλικό των επιχειρήσεών τους (έως 50 έντυπα για κάθε έκθεση) μπορούν, μέχρι την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και έως 14:00, να το φέρουν στο Κέντρο Τουριστικής ς του Δήμου Βόλου, Λαμπράκη & Σέκερη 1, έναντι ΚΤΕΛ.

ια περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ι. Φιλίππου, στο τηλέφωνο 6973079745.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση