Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ανοίγει αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο
Ανοίγει αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο

Ανοίγει αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο

Τις πύλες του ανοίγει αύριο Σάββατο το Κέντρο στα Χάνια Πηλίου και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το , ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το χιόνι.

Το Κέντρο Πηλίου, ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας με θέα σε δύο θάλασσες, Αιγαίο και Παγασητικό, έχει ντυθεί στα λευκά και περιμένει μικρούς και μεγάλους καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Η – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο της φετινής συντήρησης του Χιονοδρομικού, προϋπολογισμού 60.000€, πραγματοποίησε συντήρηση αναβατήρων, εγκατάσταση νέου ηλεκτρικού πίνακα, για την αυτόματη μεταγωγή της τροφοδοσίας των αναβατήρων Π1 και Π2 από το ρεύμα της ΔΕΗ στο ρεύμα της Ηλεκτρογεννήτριας, σε περίπτωση ς ρεύματος, αποκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού πιστών, για νυχτερινή χιονοδρομία. Παράλληλα πραγματοποίησε ασφαλτικές εργασίες σε όλο το εύρος του Πηλίου και διαμόρφωση πιστών.

Σε της η Αντι Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ανέφερε «Το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι καθ'όλα έτοιμο να λειτουργήσει, μετά και την προχθεσινή . Ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έγκαιρα έχουμε ολοκληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα για να λειτουργήσει απρόσκοπτα και με ασφάλεια το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου καθιστώντας το ασφαλές και πόλο έλξης για τους λάτρεις του βουνού και του , αλλά και έρεισμα τουρισμού που ενδυναμώνει ποικιλοτρόπως την περιοχή».

Το τηλέφωνο επις με το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι  το 2428089021.

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση