Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ανοιχτό το Χιονοδρομικό στα Χάνια για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ
Ανοιχτό το Χιονοδρομικό στα Χάνια για τους λάτρεις των χειμερινών  σπορ

Ανοιχτό το Χιονοδρομικό στα Χάνια για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ

Aνοικτό θ είνι το στα την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.Έτσι όλοι οι λάτρεις των χειμερινών σπορ θα άχουν την ευκαιρία να κάνουν ή να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το φρέσκο χιόνι .

Το Πηλίου, ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα της ς με θέα σε δύο , Αιγαίο και Παγασητικό, έχει ντυθεί στα λευκά και περιμένει μικρούς και μεγάλους καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων, ενώ επίσης σε λειτουργία θα είναι και οι αναβατήρες καθώς και το διθέσιο lift.

Το Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 3 έως 11 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες, ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσιας κάρτας, το κόστος της οποίας ξεκινά από 80 ευρώ/ έτος (μειωμένη τιμή) και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα).

Το τηλέφωνο επις είναι το 24280-89021.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση