Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Ανακατασκευάζει τη γέφυρα της Ζαγοράς η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ανακατασκευάζει τη γέφυρα της Ζαγοράς η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ανακατασκευάζει τη γέφυρα της Ζαγοράς η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ανακατασκευή της γέφυρας της Ζαγοράς προχωρά η Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 740.000 ευρώ που αφορά στη βελτίωση της οδικής λειτουργίας του συγκεκριμένου οδικού τμήματος – Ζαγοράς.

«Πρόκειται για ένα έργο ουσίας που ενισχύει την ασφαλή στο . Ως Θεσσαλίας με σχέδιο και προγραμματισμό συντηρούμε και βελτιώνουμε τμήματα του συγκεκριμένου οδικού κυκλώματος προκειμένου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να νιώθουν ασφάλεια» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν, στα πλαίσια του έργου, περιλαμβάνουν την καθαίρεση και απομάκρυνση υφιστάμενων βλαμμένων και ανεπαρκών (από γεωμετρικής άποψης) τεχνικών και την κατασκευή νέων τεχνικών από οπλισμένο σκυρόδεμα, τη διαμόρφωση των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία συστημάτων ασφαλείας, εξαλείφοντας κατά το δυνατόν τα οριζοντιογραφικά και μηκοτομικά γεωμετρικά μειονεκτήματα της υφιστάμενης χάραξης για το συγκεκριμένο οδικό τμήμα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τα Βραβεία και οι Έπαινοι του διαγωνισμού φωτογραφίας, με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων… - https://t.co/2AbCOHgKfY -

  • Δεκατέσσερα θετικά κρούσματα στα rapid-test στον Βόλο - https://t.co/ATlDhodGW9 -

  • Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του 4ου ΓΕΛ Βόλου - https://t.co/utHsxHD7lF -

"Αλιεύοντας" την είδηση