Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

Αναφορά κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου με θέμα: «Αίτημα λειτουργίας Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης () στο δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου».

Η βουλευτής αναφέρει ότι σύμφωνα με την επιστολή του, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου ζητεί την επαναλειτουργία του γραφείου κοινωνικής ασφάλισης () , αίτημα που συνυπογράφεται και από άλλους και θεσμικούς αντιπροσώπους της περιοχής.

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου επισημαίνει ότι λόγω του απομακρυσμένου της περιοχής, η οποία συχνά αποκλείεται λόγω καιρικών φαινομένων, των περιορισμένων δρομολογίων των λεωφορείων των , του υψηλού κόστους μετακίνησης εως την έδρα του νομού και της ύπαρξης πολλών εργαζομένων στην περιοχή, ειδικά στον τομέα, προκύπτουν συνεχώς πολλά προβλήματα εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής. Παράλληλα αναφέρει, ότι από πλευράς του θα συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο όπως για παράδειγμα με παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία του γραφείου, ενώ υπάρχει και μόνιμη υπάλληλος του ΕΦΚΑ κάτοικος της περιοχής η οποία θα μπορούσε να στελεχώσει το γραφείο.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να εξεταστεί και να εισακουστεί το αίτημα του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο #κτηματολόγιο #κτηματολόγιο - https://t.co/pfaP3bJH7X -

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

"Αλιεύοντας" την είδηση