Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Άμεση αντιμετώπιση πυρκαγιών σε Κισσό και Τσαγκαράδα
Άμεση αντιμετώπιση πυρκαγιών σε Κισσό και Τσαγκαράδα

Άμεση αντιμετώπιση πυρκαγιών σε Κισσό και Τσαγκαράδα

Αναγκαία η διαρκής λειτουργία του Πυροσβεστικού κλιμακίου

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η αντιμετώπιση πυρκαγιών σε Κισσό και Τσαγκαράδα με τα αίτια και στις δύο περιπτώσεις να προσδιορίζονται αρμοδίως στην .

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου κινητοποιήθηκε άμεσα και στις δύο περιπτώσεις.

Στην φωτιά της Τσαγκαράδας με τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας, κατοίκους και εθελοντές και στον Κισσό, στο σοβαρότερο περιστατικό, με αρμόδιους δημοτικούς συμβούλους, την τοπική Κοινότητα, το όχημα πυρόσβεσης, την ενεργοποίηση εθελοντών κ.λπ.

Η , με οχήματα και επαρκές προσωπικό συνέβαλε καταλυτικά στην κατάσβεση καθώς και στη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης των πυρκαγιών.

Ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης και επισημαίνει την ανάγκη συμμόρφωσης με το πλαίσιο πυροπροστασίας και την εφαρμογή μέτρων ιδιαίτερα κατά την καύση υπολειμμάτων, κλαδιών κ.ά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις Πυροσβεστικές δυνάμεις,  οι οποίες για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

Τέλος, επαναλαμβάνει την πρότασή του για διαρκή και όχι εποχική λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τσαγκαράδας,  καθώς έχει διασφαλίσει ανακαινισμένο χώρο, λειτουργικό και εξοπλισμένο για τις ανάγκες των πυροσβεστών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέο πρόγραμμα δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας - https://t.co/SF44Se91qM -

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

"Αλιεύοντας" την είδηση