Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Άλυτα τα προβλήματα από τις πλημμύρες στα Καλά Νερά
Άλυτα  τα προβλήματα από τις πλημμύρες στα Καλά Νερά

Άλυτα τα προβλήματα από τις πλημμύρες στα Καλά Νερά

Άλυτα  τα προτα που προκάλεσαν  οι πλημμύρες του Φεβρουαρίου στην περιοχή των Καλών Νερών και η που παρουσιάζει η περιοχή  δεν ενδείκνυται για παραθεριστικό  θέρετρο.

Οι πρώτοι τουρίστες αναμένονται αρχές Μαΐου με την έναρξη των πτήσεων στο της Ν. Αγχιάλου και στα Καλά Νερά ακόμη δεν έκλεισαν οι “πληγές”.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Κώστας ραμμένος, τα στο οδικό δίκτυο του χωριού έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, χώματα και λάσπες παντού, ενώ  σε διάφορα σημεία τρέχουν από πηγές και γεωτρήσεις και αναβλύζουν παντού. «Αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει για ένα θέρετρο τουριστικό. Ο δήμος Ν. Πηλίου δεν διαθέτει ούτε τους πόρους, ούτε τα μηχανήματα για να κάνει αποκαταστάσεις.

Με δύο παλεύει να επισκευάσει το που αποτελεί ζωτικό παράγοντα για να κάνουν τις δουλειές τους οι , αλλά το χωριό θέλει πολύ δουλειά. Οι ιδιώτες επιχειρηματίες κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά αυτό δεν φθάνει».

Όπως τόνισε ο κ. ραμμένος, ευτυχώς που φύσηξε Γαρμπής και επανήλθε στη θέση της η παραλία στο χωριό, γιατί και αυτή είχε χαθεί από τις πλημμύρες” και πρόσθεσε  ότι όλες οι ζημιές φωτογραφήθηκαν και έγιναν τεχνικά δελτία και έχουν αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση