Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Άλυτα τα προβλήματα από τις πλημμύρες στα Καλά Νερά
Άλυτα  τα προβλήματα από τις πλημμύρες στα Καλά Νερά

Άλυτα τα προβλήματα από τις πλημμύρες στα Καλά Νερά

Άλυτ  τ προβλήματα που προκάλεσαν  οι πλημμύρες του Φεβρουαρίου στην περιοχή των Καλών Νερών και η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή  δεν ενδείκνυται για παραθεριστικό  θέρετρο.

Οι πρώτοι αναμένονται αρχές Μαΐου με την έναρξη των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και στα ακόμη δεν έκλεισαν οι “πληγές”.

Όπως ανέφερε στην Βόλου ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Κώστας Γραμμένος, τα ασφαλτικά στο του χωριού έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, χώματα και λάσπες παντού, ενώ  σε διάφορα σημεία τρέχουν νερά από πηγές και και αναβλύζουν παντού. «Αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει για ένα θέρετρο τουριστικό. Ο δήμος Ν. Πηλίου δεν διαθέτει ούτε τους πόρους, ούτε τα μηχανήματα για να κάνει αποκαταστάσεις.

Με δύο παλεύει να επισκευάσει το δίκτυο που αποτελεί ζωτικό παράγοντα για να κάνουν τις δουλειές τους οι αγρότες, αλλά το χωριό θέλει πολύ δουλειά. Οι ιδιώτες επιχειρηματίες κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά αυτό δεν φθάνει».

Όπως τόνισε ο κ. Γραμμένος, ευτυχώς που φύσηξε Γαρμπής και επανήλθε στη θέση της η στο χωριό, γιατί και αυτή είχε χαθεί από τις πλημμύρες” και πρόσθεσε  ότι όλες οι ζημιές φωτογραφήθηκαν και έγιναν τεχνικά δελτία και έχουν αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

"Αλιεύοντας" την είδηση