Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ακυβέρνητο τουριστικό σκάφος στο Τρίκερι
Ακυβέρνητο τουριστικό σκάφος στο Τρίκερι

Ακυβέρνητο τουριστικό σκάφος στο Τρίκερι

Λόγω μηχανικής βλάβης

Ακυβέρνητο έμεινε τουριστικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην ακτή Αγία Βάτος στο Τρίκερι, λόγω μηχανικής βλάβης κι ενημερώθηκε σχετικά σήμερα το πρωί η Λιμενική Αρχή Αγ. Κυριακής Τρικέρων.

Πρόκειται για το επαγγελματικό – τουριστικό σκάφους “ΧΑΡΜΟΝΙΑ” με 17 αλλοδαπούς επιβαίνοντες και τέσσερα μέλη πληρώματος.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, το τουριστικό θαλάσσιο ταξί “ΤΡΙΚΕΡΙ Α’Ι’ΛΑΝΤ”, το τουριστικό σκάφος “ΜΑΝΥΟΝΙ” καθώς και το ρυμουλκό “ΟΛΥΜΠΟΣ”, το οποίο ρυμούλκησε το “ΧΑΡΜΟΝΙΑ” στο λιμάνι της Αγ. Κυριακής Τρικέρων, όπου “έδεσε”.

Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής Τρικέρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση