Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ακυρώθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Πηλίου για καθορισμό τέλους στην παραχώρηση πλατείας για τέλεση γάμου
Ακυρώθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Πηλίου για καθορισμό τέλους στην  παραχώρηση πλατείας για τέλεση γάμου

Ακυρώθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Πηλίου για καθορισμό τέλους στην παραχώρηση πλατείας για τέλεση γάμου

Με του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, ακυρώθηκε η υπ' αριθμ. 259/ του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νοτίου Πηλίου περί «καθορισμού τέλους για την προσωρινή παραχώρηση ς για την τέλεση γάμου».

Στο σκεπτικό της απόφασης επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «με την υπ' αριθμ. 259/ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εγκρίνεται «ο καθορισμός τέλους για την προσωρινή παραχώρηση ς για την τέλεση γάμου, στο των 100 ευρώ αποκλειστικά και μόνο για την αναφερόμενη περίπτωση, ενώ με νεότερη απόφαση θα καθοριστεί το τέλος για κάθε περίπτωση».

Από τα εν γένει στοιχεία του φακέλου προκύπτει ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3α του άρθ. 3 Ν. 1080/80 όπως ισχύει, τα χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών και εν γένει κοινοχρήστων χώρων ορίζονται ετήσια με απόφαση του Δ.Σ., ανεξαρτήτως χρόνου χρήσεως, ενώ το Δ.Σ. μη σύννομα επέβαλε (16-9-2016) τέλος για την προσωρινή παραχώρηση πλατείας προκειμένου για την τέλεση γάμου στις 21-8-2016».

Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί , από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον της ειδικής επιτροπής του άρθρου 152 εντός προθεσμίας ενός μηνός από την έκδοση της απόφασης ή την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση