Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Άκαρπες οι έρευνες στις Μηλιές για τον συνταξιούχο γυμναστή
Άκαρπες οι έρευνες στις Μηλιές για τον συνταξιούχο γυμναστή

Άκαρπες οι έρευνες στις Μηλιές για τον συνταξιούχο γυμναστή

 

Για τρίτη μέρα συνεχίζονται από το πρωί σήμερα οι για τον εντοπισμό του 82χρονου συνταξιούχου γυμναστή, που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης, όταν είχε πάει σε εξωκκλήσι πάνω από τις .

Παρά τις εκτεταμένες που έγιναν την Τετάρτη και χθες, δεν στάθηκε δυνατόν να βρεθεί κάποιο ίχνος του κι έτσι ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε και πάλι  σήμερα.

Στις έρευνες  μετέχουν αστυνομικοί του Α.Τ. οτίου Πηλίου, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και εθελοντικές ομάδες.

Silver Alert για τον ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε στις

 

Silver Alert εξέδωσε η Γραμμή Ζωής  για τον 82χρονο συνταξιούχο γυμναστή Δημήτριο Κοντογιάννη, που εξαφανίστηκε από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στις Μηλιές και παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της γραμμής ζωής (http://www.lifelinehellas.gr), υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από τις , Μαγνησίας.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Γραμμή SOS 1065.

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης είναι ηλικίας 82 ετών, εξαφανίστηκε στις 4 Ιουλίου στις , είναι αδύνατος, με ύψος 1.70 μ. και γαλανά α.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, κίτρινη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, ενώ στο Silver Alert τονίζεται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση