Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Άγιος Λαυρέντιος: Στην Τρανή την Αποκριά με την Αγία Φανφάρα
Άγιος Λαυρέντιος: Στην Τρανή την Αποκριά με την Αγία Φανφάρα

Άγιος Λαυρέντιος: Στην Τρανή την Αποκριά με την Αγία Φανφάρα

Ο Αναπτυξιακός Αγίου Λαυρεντίου διοργανώνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 13:00, μεγάλο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού με την συνοδεία πολυάριθμης μουσικής ομάδας, την ονομαστή «Αγία Φανφάρα».

Θα πρωταγωνιστούν τα χάλκινα πνευστά σε ρυθμούς παραδοσιακούς κι ευρύτερα βαλκανικούς. Ευελπιστούμε σ' έναν ευνοϊκό καιρό και σε μια ξέφρενη διάθεση.

 

Η μπάντα

Η Αγία Φανφάρα είναι μια πολυμελής ορχήστρα χάλκινων και ξύλινων πνευστών και κρουστών, αποτελούμενη από μια ετερογενή ομάδα μουσικών από διαφορετικές αισθητικές αφετηρίες. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει ένα κράμα από παραδοσιακούς σκοπούς και σύγχρονα τραγούδια της Ελλάδας και της ευρύτερης Βαλκανικής Χερσονήσου και Ανατολικής Μεσογείου.

Έχοντας ως βάση της το της ς, η Αγία Φανφάρα συμμετέχει σε , , γάμους, βαφτίσεις, πανηγύρια και άλλες εκ σε όλη την Ελλάδα. Με σήμα κατατεθέν τη ζωντάνια, το χιούμορ και τον ενθουσιασμό, οι της Αγίας Φανφάρας χαρακτηρίζονται από πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και τρελό κέφι.

 

LINKS (2022)

 

FB Event:

https://www.facebook.com/events/3395747897373177

Υποστήριξη: Τοπική Κοινότητα Αγίου Λαυρεντίου – Καταστήματα Κεντρικής Πλατείας

Θα υπάρχει μπουφές οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου με τοπικά σπιτικά  εδέσματα, κρασί και τσίπουρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση