Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Αγιασμός στα σχολεία Αργαλαστής και Καλών Νερών παρουσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού
Αγιασμός στα σχολεία Αργαλαστής και Καλών Νερών παρουσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού

Αγιασμός στα σχολεία Αργαλαστής και Καλών Νερών παρουσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού

Στον Αγισμό γι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο, ΓΕΛ και , καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Καλών Νερών παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. .

Ο κ. , απευθυνόμενος σε ές, εκπαιδευτικούς και γονείς ευχήθηκε καλή και δημιουργική με υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Επίσης αναφέρθηκε στις αποκαταστάσεις που υλοποίησε ο Δήμος στα σχολικά κτίρια, με την τοποθέτηση ταπήτων ασφαλείας, γηπέδων στους αύλειους χώρους, νέο ηλεκτροφωτισμό κ.ά., καθώς και στις προγραμματισμένες ενεργειακές αναβαθμίσεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Γυμνάσιο και Λύκεια Αργαλαστής και Γυμνάσιο Μηλεών.

Σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Μηλίνας

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός παραβρέθηκε στον Αγιασμό για τη νέα στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Μηλίνας.

Ο κ. Μιτζικός, ευχήθηκε σε ές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Στη συνέχεια χορηγήθηκαν στα παιδιά σχολικές τσάντες με όλα τα απαραίτητα εφόδια, κασετίνες, μολύβια, χρώματα, τετράδια κόλλες κ.ά.

Σημειώνεται, πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, μέσω των Υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής ώστε να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Δήμος θα στηρίζει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, τον χώρο της εκπαίδευσης και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι γονέων και κηδεμόνων και οι Σχολικές Επιτροπές, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολείων πάντα με σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει.

"Αλιεύοντας" την είδηση