Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Αδιαφορία και εγκατάλειψη πηγών και δεξαμενών στον Άγιο Βλάση Πηλίου
Αδιαφορία και εγκατάλειψη πηγών και δεξαμενών στον Άγιο Βλάση Πηλίου

Αδιαφορία και εγκατάλειψη πηγών και δεξαμενών στον Άγιο Βλάση Πηλίου

Έτσι εννοούν στη ΔΕΥΑΜΒ το ενδιαφέρον τους για την υγεία 

Δύο μέρες μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, η ΔΕΥΑΜΒ έστειλε εργολάβο να συμμαζέψει τα …ασυμμάζευτα!

Άλλο ένα ντοκιμαντέρ σχετικό με την «φροντίδα» της ΔΕΥΑΜΒ για την υγεία, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό. Μετά την Κουκουράβα και τη θλιβερή εικόνα των πηγών εκεί όπως καταγράφηκε σε σχετικό ντοκιμαντέρ, σειρά έχει ο Άγιος Βλάσης.

Η περιήγηση στο χώρο των πηγών με οδηγό κάτοικο του χωριού και μέλους της Κίνησης είναι παραπάνω από αποκαλυπτική. Οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής, που ενοχλούνται με την παρουσία ενός και μόνο κολοβακτηρίδιου στα δίκτυο του πόσιμου νερού στο όνομα της προστασίας της υγείας, αδιαφορούν προκλητικά και με την ανοχή προφανώς της δικαιοσύνης για τα νερά των πηγών τα οποία αφήνουν στο έλεος της φθοράς και των ορέξεων ανθρώπων και ζώων.

Τελικά είναι εύλογο το ερώτημα που θέτει ο αφηγητής: Μετά από όσα βλέπουμε,ζούμε και ακούμε για τη διαχείριση του νερού που αλλού θα μπορούσε να πάει το μυαλό μας εκτός από την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση;

 

Δείτε το παρακάτω ντοκιμαντέρ εδώ:

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διεξήχθη το τουρνουά σκάκι "20 RAPID – To Pionaki" στην Αγριά Βόλου - https://t.co/DAFEqNPIVH -

  • Νεκρός 61χρονος στη Χαλυβουργία - https://t.co/X5mchBHMHk -

  • Ρεσιτάλ μουσικής δωματίου στις Σταγιάτες - https://t.co/xUuwR8qzU3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση