Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο
Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο

Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο

Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο 57,94 χλμ θα πραγματοποιηθεί από 1  έως  4 Μαρτίου.

 

Το Μονοπάτι του Νοτίου Πηλίου ξεκινά από την παραλία της ς στον Παγασητικό και περνώντας δια μέσου των χωριών Άγιος Γεώργιος, Πινακάτες, Βυζίτσα, Μηλιές, Νεοχώρι, , Ξινόβρυση, και Λαύκος, καταλήγει στην παραλία του Πλατανιά στο .
Την 1η μέρα  είναι το ραντεβού στις Μηλιές ακριβώς στις 9 οι συμμετέχοντες  θα ξεκινήσουν  την πεζοπορία τους προς Βυζίτσα, Πινακάτες, Αγ Γεώργιο Νηλείας με κατάληξη στην . Η διάρκεια  της διαδρομής είναι επτά  ώρες και θα περπατήσουν 17 χλμ.

Τη 2η μέρα το ραντεβού  είναι στην και στις 9 ακριβώς θα ξεκινήσουν  με προορισμό το Νεοχώρι και κατάληξη στις Μηλιές. Η διάρκεια διαδρομής είναι επτά  ώρες και θα περπατήσουν 18χλμ.

Την 3η μέρα  στην Αργαλαστή στις 9 ακριβώς ξεκινούν  με προορισμό την Ξυνόβρυση και κατόπιν την Συκή (διάρκεια διαδρομής 5 ώρες και πεζοπορία 12χλμ.)

Την τελευταία (4η μέρα) και πάλι  στην Αργαλαστή στις 9 ακριβώς θα ξεκινήσουν με προορισμό τον Λαύκο και κατόπιν τον Πλατανιά όπου θα είναι και ο τερματισμός του Trail.  Διάρκεια διαδρομής 5 ώρες και πεζοπορία  14 χλμ

Η έρευνα, o και η σηματοδότηση της διαδρομής έγινε από εθελοντές του και του συλλόγου Φίλων των Καλντεριμιών Νοτίου Πηλίου, με την   τοπικών συλλόγων και προσώπων.

 

Τηλέφωνο ς +30 6949193152
info@natureseminars.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση