Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο
Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο

Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο

Το 4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο 57,94 χλμ θα πραγματοποιηθεί από 1  έως  4 Μαρτίου.

 

Το Μονοπάτι του Νοτίου Πηλίου ξεκινά από την παραλία της Κάτω Γατζέας στον Παγασητικό και περνώντας δια μέσου των χωριών Άγιος Γεώργιος, Πινακάτες, Βυζίτσα, Μηλιές, Νεοχώρι, Συκή, Ξινόβρυση, Αργαλαστή και Λαύκος, καταλήγει στην παραλία του Πλατανιά στο Αιγαίο.
Την 1η μέρα  είναι το ραντεβού στις Μηλιές ακριβώς στις 9 οι συμμετέχοντες  θα ξεκινήσουν  την πεζοπορία τους προς Βυζίτσα, Πινακάτες, Αγ Γεώργιο Νηλείας με κατάληξη στην Γατζέα. Η διάρκεια  της διαδρομής είναι επτά  ώρες και θα περπατήσουν 17 χλμ.

Τη 2η μέρα το ραντεβού  είναι στην Συκή και στις 9 ακριβώς θα ξεκινήσουν  με προορισμό το και κατάληξη στις Μηλιές. Η διάρκεια διαδρομής είναι επτά  ώρες και θα περπατήσουν 18χλμ.

Την 3η μέρα  στην Αργαλαστή στις 9 ακριβώς ξεκινούν  με προορισμό την Ξυνόβρυση και κατόπιν την Συκή (διάρκεια διαδρομής 5 ώρες και πεζοπορία 12χλμ.)

Την τελευταία (4η μέρα) και πάλι  στην Αργαλαστή στις 9 ακριβώς θα ξεκινήσουν με προορισμό τον Λαύκο και κατόπιν τον Πλατανιά όπου θα είναι και ο τερματισμός του Trail.  Διάρκεια διαδρομής 5 ώρες και πεζοπορία  14 χλμ

Η έρευνα, o καθαρισμός και η σηματοδότηση της διαδρομής έγινε από του και του συλλόγου Φίλων των Καλντεριμιών Νοτίου Πηλίου, με την   τοπικών συλλόγων και προσώπων.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 6949193152
info@natureseminars.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση