Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΣΠΟΡ / Πεζοπορία – περιήγηση της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας στα καλντερίμια του βουνού και του πολιτισμού στην Ζαγορά
Πεζοπορία – περιήγηση  της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας στα καλντερίμια του βουνού και του πολιτισμού στην Ζαγορά

Πεζοπορία – περιήγηση της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας στα καλντερίμια του βουνού και του πολιτισμού στην Ζαγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φθινοπωρινή πεζοπορία – περιήγηση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας στα του βουνού και του πολιτισμού στην Ζαγορά Πηλίου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Το κέφι και το πνεύμα των πεζοπόρων ήταν ιδανικό.

Η διαδρομή στα της Ζαγοράς και στα με τα πλατάνια και τις καστανιές ήταν υπέροχη με μια μεγάλη και συνάμα εκλεκτή παρέα 100 και πλέον ανθρώπων σμίγοντας τα βήματά τους και οδηγώντας τους σε λίγο πιο κει…

Η πορεία μέχρι το Χορευτό, σε εξαιρετική διαδρομή στην πηλιορείτικη φύση, η που τους περίμενε, το καλό φαγητό ανάμεσα σε γουλιές και λέξεις, μα και το γλέντι μέχρι που βασίλεψε ο ήλιος, γέμισαν την ψυχή και την καρδιά τους με αναμνήσεις πολύτιμες κάνοντας πιο ζεστή την όμορφη φθινοπωριάτικη μέρα.

Οι γυμναστές συγχαίρουν τους συμμετέχοντες αλλά και τους μαθητές-μαθήτριες και τον διευθυντή του Γυμνασίου Ζαγοράς Ι. Ζήκο για την ζεστή φιλοξενία και την άριστη οργάνωση της περιήγησης, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η πεζοπορία.

ΠΛΑΤΕΙΑΠΗΓΗ ΚΡΑΛΛΗ

ΧΟΡΕΥΤΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΧΟΡΟΣ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση