Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πεζοπορία από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας
Πεζοπορία από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας

Πεζοπορία από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μγνησίς,διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους της την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα ς είναι:

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

07:30 Αναχώρηση με πούλμαν μπροστά από το Δημαρχείο

10:30 Άφιξη στην Ι.Μ. Παναγίας Πελεκητής και ξενάγηση

Το μοναστήρι βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 μέτρα και αποτελεί μεγάλο αρχιτεκτονικό δημιούργημα του 15ου αιώνα με πύλες και φυσικούς θόλους από το βράχο μέσα στον οποίο πελεκήθηκε.

11:30 Έναρξη ς με επικεφαλής τον πολύπειρο καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μάγγο Ιωάννη, σε μονοπάτι από Ι.Μ. Παναγίας Πελεκητής με προορισμό την κορυφή Τέμπλα που βρίσκεται σε υψόμετρο 1809 μέτρα

Η διαδρομή είναι εύκολη, μέσα σε ελατόδασος, με όμορφα ανοίγματα και θέα στη λίμνη και τα γύρω βουνά, σε απόσταση 7 km και διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Από την κορυφή Τέμπλα έχουμε πανοραμική θέα στα βουνά των Αγράφων και είναι το πιο ωραίο σημείο για να αγναντέψουμε όλη τη λίμνη Πλαστήρα.

Στη συνέχεια κατηφορίζουμε προς καταφύγιο «Καραμανώλη» Αγράφων που είναι κτισμένο σε υψόμετρο 1500 μέτρα όπου και θα επιβιβασθούμε στο πούλμαν με προορισμό την πλαζ Πεζούλας για καφέ, μπάνιο, φαγητό,παραδοσιακό γλέντι αλλά και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων στο φυσικό όπως κανόε – καγιάκ, θαλάσσιο , τοξοβολία κ.λπ.

17:30 Αναχώρηση για Βόλο

20:30 Άφιξη στο Βόλο

ια περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν έγκαιρα με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας Κουτσογιάννη Μαρίνο στο : 6973 827 415.
Άγραφα Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα κανόε-καγιάκ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση