Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων σε Βόλο-Ν. Ιωνία
Αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων σε Βόλο-Ν. Ιωνία

Αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων σε Βόλο-Ν. Ιωνία

Με την δεύτερη φάση της αποξήλωσης των περιπτέρων  συνεχίζει  η  Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου  την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για περίπτερα που βρίσκονται στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία και τα οποία είναι κλειστά και ανενεργά αρκετά χρόνια, των οποίων οι ιδιοκτήτες ή έχουν αποβιώσει ή έχουν δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρονται να τα διατηρήσουν και έχει αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας τους. Στην πρώτη φάση αποξηλώθηκαν 16 περίπτερα και ένα μετατοπίστηκε.

Σε ότι αφορά την δεύτερη φάση πιο συγκεκριμένα αυτές τις ημέρες έχουν αποξηλωθεί τα περίπτερα που βρίσκονται στις οδούς:
- 236 – Σκύρου
- 83 – Σποράδων
-Ρ.Φερραίου 119- Κ.Καρτάλη
- 107 (Πλατεία Πανεπιστημίου)
-Λεωφόρος Αθηνών 27 (Πεδίον Άρεως).

Η Υπηρεσία πρόκειται να προχωρήσει με την αποξήλωση και άλλων περιπτέρων για τα οποία που έχουν παρθεί οι ανάλογες αποφάσεις για την απομάκρυνσή τους.

Από την πλευρά του ο Αθ. Σταυρίδης δήλωσε ότι “η Δημοτική Αρχή υλοποιεί δέσμευσή της για τον καθαρισμό του κεντρικού ιστού της πόλης από τα κλειστά περίπτερα, που κατάντησαν εστίες μόλυνσης. Κυρίως όμως η αποξήλωση γίνεται για τη βελτίωση της άνετης κίνησης και πρόσβασης των πεζών στα πεζοδρόμια, ιδιαίτερα σε αυτά των πολυσύχναστων δρόμων του κέντρου, στα οποία η παρουσία των συγκεκριμένων περιπτέρων δημιουργούσε.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση