Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων σε Βόλο-Ν. Ιωνία
Αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων σε Βόλο-Ν. Ιωνία

Αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων σε Βόλο-Ν. Ιωνία

Με την δεύτερη φάση της αποξήλωσης των περιπτέρων  συνεχίζει  η  Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου  την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για περίπτερα που βρίσκονται στο Βόλο και τη και τα οποία είναι κλειστά και ανενεργά αρκετά χρόνια, των οποίων οι ιδιοκτήτες ή έχουν αποβιώσει ή έχουν δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρονται να τα διατηρήσουν και έχει αφαιρεθεί η λειτουργίας τους. Στην πρώτη φάση αποξηλώθηκαν 16 περίπτερα και ένα μετατοπίστηκε.

Σε ότι αφορά την δεύτερη φάση πιο συγκεκριμένα αυτές τις ημέρες έχουν αποξηλωθεί τα περίπτερα που βρίσκονται στις οδούς:
- 236 – Σκύρου
-Ιάσονος 83 – Σποράδων
-Ρ.Φερραίου 119- Κ.Καρτάλη
- 107 (Πλατεία )
-Λεωφόρος Αθηνών 27 (Πεδίον Άρεως).

Η Υπηρεσία πρόκειται να προχωρήσει με την αποξήλωση και άλλων περιπτέρων για τα οποία που έχουν παρθεί οι ανάλογες αποφάσεις για την απομάκρυνσή τους.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αθ. Σταυρίδης δήλωσε ότι “η Δημοτική Αρχή υλοποιεί δέσμευσή της για τον καθαρισμό του κεντρικού ιστού της πόλης από τα κλειστά περίπτερα, που κατάντησαν εστίες μόλυνσης. Κυρίως όμως η αποξήλωση γίνεται για τη βελτίωση της άνετης κίνησης και πρόσβασης των πεζών στα , ιδιαίτερα σε αυτά των πολυσύχναστων δρόμων του κέντρου, στα οποία η παρουσία των συγκεκριμένων περιπτέρων δημιουργούσε.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση