Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Περιορισμός κοινόχρηστων βρυσών σε περιφερειακές ενότητες του Δήμου Βόλου
Περιορισμός κοινόχρηστων βρυσών σε περιφερειακές ενότητες του Δήμου Βόλου

Περιορισμός κοινόχρηστων βρυσών σε περιφερειακές ενότητες του Δήμου Βόλου

Οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σε πόσιμο νερό, ιδιαίτερα από τους κατοίκους του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – Νέας Ιωνίας, υποχρεώνουν τη ΔΕΥΑΜΒ στη λήψη του έκτακτου μέτρου περιορισμού του αριθμού λειτουργίας κοινόχρηστων βρυσών σε περιφερειακές ενότητες του Δήμου Βόλου, από τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016.

Το μέτρο κρίνεται απαραίτητο προκειμένου αφ’ ενός μεν να διασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες νερού και να αντιμετωπιστούν, προϊόντος του καλοκαιρού, φαινόμενα λειψυδρίας, συνήθη άλλωστε για την εποχή αυτή, αφ’ ετέρου δε η καλύτερη δυνατή ποιότητα του νερού.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή Βόλος και Νέα Ιωνία υδροδοτούνται με 50% πηγαίο, που δυστυχώς λόγω εποχής βαίνει μειούμενο, και 50% νερό από γεωτρήσεις, με ένα σύνολο ημερήσιας παραγωγής 42 με 42.500 κυβικά μέτρα

Η ΔΕΥΑΜΒ δεσμεύεται από τις ιεραρχήσεις της Δημοτικής Αρχής, που τέθηκαν στην κρίση του πολιτών του Βόλου κι έτυχαν συντριπτικής αποδοχής τους, να προτάσσει τα συμφέροντα και τις ανάγκες της πλειοψηφίας της κοινωνίας και όχι τα μεμονωμένα των λίγων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση