Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδείες κλιμακίων της ΛΑ.ΕΝ. στο Νομό Μαγνησίας
Περιοδείες  κλιμακίων της  ΛΑ.ΕΝ. στο Νομό Μαγνησίας

Περιοδείες κλιμακίων της ΛΑ.ΕΝ. στο Νομό Μαγνησίας

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών με στελέχη και φίλους της Λαϊκής Ενότητας στην επαρχία του Νομού Μαγνησίας.

Σήμερα Κυριακή 13/09/2015 κλιμάκιο στελεχών της ΛΑ.Ε. με τον υποψήφιο βουλευτή Μαργαρίτη Πατσιαντά επισκέφτηκαν το και το όπου συνάντησαν θερμή υποδοχή από τους κατοίκους και συνομίλησαν μαζί τους για τις φιλολαϊκές θέσεις της ΛΑ.ΕΝ. αλλά και την εναλλακτική πρότασή της για απαλλαγή από τα μνημόνια και έδωσαν στις όπου θα δωθεί ηχηρό του λαού απέναντι στη συμπολίτευση των μνημονίων που εξαθλιώνουν καθημερινά την κοινωνία.
ΛΑΕΝ1
Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου της ΛΑ.ΕΝ. με τους υποψηφίους βουλευτές Τσανή Νίκο και Μπαζή Σίλα στην ευρύτερη περιοχή Αλμυρού και συγκεκριμένα στις Δημοτικές Ενότητες Πτελεού Αγίων Θεοδώρων και Αχιλείου.

Στο επίκεντρο των επαφών ξεχώρισαν τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου και οι δυνατότητες της περιοχής για ανάπτυξη του τουρισμού και την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση