Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδεία Κώστα Στεργίου στο Νότιο Πήλιο
Περιοδεία Κώστα Στεργίου στο Νότιο Πήλιο

Περιοδεία Κώστα Στεργίου στο Νότιο Πήλιο

Την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή, Κώστα Στεργίου, περιόδευσε στο Νότιο Πήλιο και τα χωριά: Λάυκος, Μηλίνα, Τρίκερι, Αγ. Κυριακή, Προμύρι, Συκή και Αργαλαστή.

Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο επισκέφτηκε:

Το πρωί τον Λαύκο όπου συζήτησε με κατοίκους του χωριού στην κεντρική πλατεία.

Προηγήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής όπου μετέφερε την αμέριστη συμ του ΚΚΕ στον αγώνα των γιατρών που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας λόγω απλήρωτων εφημεριών που φτάνουν τους 7 μήνες.

Στο Κ.Υ. είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τονίζοντας την ανάγκη να αναπτυχθούν κοινοί αγώνες με τα εργατικά σωματεία και τα σωματεία των ΕΒΕ για το δικαίωμα του λαού στην υγεία, ενώ ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές στα συνδικάτα που παρεμβαίνουν, συναντώντας την αναγνώριση ότι το ΚΚΕ δεν είναι μόνο λόγια, αλλά στην πράξη αγωνίζεται για τα ζητήματα της υγείας.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν η Μηλίνα και το Τρικέρι που μοιράστηκε το προεκλογικό υλικό σε σπίτια και καφενεία και έγιναν συζητήσεις.

Στην Αγ. Κυριακή το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού.

Στη συνέχεια έγινε μια στάση στο Προμύρι, με πηγαδάκια στα σοκάκια και στο καφενείο στην πλατεία του χωριού.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία της Συκής και ομιλία από τον Κώστα Στεργίου, ενώ η περιοδεία έκλεισε με την κεντρική ομιλία το βράδυ στην Αργαλαστή.

Ο Κώστας Στεργίου αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα της Υπαίθρου τονίζοντας το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο, όποια και αν αναλάβουν τη διακυβέρνηση, έχουν ήδη ψηφίσει και συμφωνήσει να υλοποιήσουν ένα πακέτο βάρβαρων μέτρων απέναντι στους κατοίκους των χωριών και τη φτωχή .

Τις πρώτες μέρες της όποιας κυβέρνησης θα επιβληθεί η είσπραξη της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, θα αυξηθεί η προκαταβολή φόρου στους στο % (από 55%), θα αυξηθεί ο φόρος εισοδήματος στους αγρότες στο 23%, θα καταργηθεί το μειωμένο αγροτικό πετρέλαιο ο φόρος του οποίου θα φτάσει τα 200€ ανά χιλιόλιτρο, ενώ ακολουθούν βάρβαρα μέτρα με τη ενσωμάτωση του ΟΓΑ στον που θα οδηγήσει μέχρι και τον τριπλασιασμό της εισφοράς, και άλλα.

«Όποιο κόμμα από όσα ψήφισαν το μνημόνιο: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, , και αν ψηφίσει ο λαός, ψηφίζει τα παραπάνω και άλλα χειρότερα», τόνισε ο Κώστας Στεργίου. «Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αδύναμα και ισχυρό το ΚΚΕ.

Όσοι απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτούς τους μήνες, να μην επιστρέψουν στα κόμματα αυτά, τα οποία μπορεί να στήριζα πριν.

Να στηρίξουν το ΚΚΕ». Ταυτόχρονα να αποδυναμώσουν τη Χρυσή που καραδοκεί στη γωνία, ώστε όταν της δώσουν το πράσινο φως τα αφεντικά της, οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι, να βάλουν στο γύψο το λαό και το λαϊκό κίνημα. «Μισούν τους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες και τους αγώνες τους και πρέπει με τη στάση τους και οι κάτοικοι του Νοτίου Πηλίου να τους απομονώσουν», τόνισε ο Κώστας Στεργίου.

Πρόγραμμα υποψήφιων βουλευτών Μαγνησίας

Τρίτη 15 Σεπτέμβρη:
• Στις 7 π.μ. στους λιμενεργάτες θα μιλήσει ο Κώστας Στεργίου
• Στις 8 π.μ. σε δημοτικές υπηρεσίες θα περιοδεύσει ο Θεόδωρος Τσαλούχας
• Σε θα περιοδεύσει η Κωνσταντίνα Ρηγάκη
• Στις 9 π.μ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας θα περιοδεύσουν οι Κώστας Στεργίου και Απόστολος Νάνος
• Στις 11:30 π.μ. και στις 2 μ.μ. στην Πυροσβεστική στο Βόλο και στη ΒΙΠΕ αντίστοιχα θα περιοδεύσουν οι Κώστας Στεργίου και Απόστολος Νάνος
• Στις 5:30 μ.μ. σε επαγγελματίες στο κέντρο του Βόλου θα περιοδεύσει η Ρένα Λούμα
• Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αλμυρό ο Απόστολος Νάνος
• Στις 8:30 μ.μ. στη Ζαγορά θα μιλήσει σε συγκέντρωση ο Κώστας Στεργίου

Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη:
• Στις 8 π.μ. στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς και μετά στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας θα περιοδεύσει ο Απόστολος Νάνος
• Σε εργοστάσια θα περιοδεύσει ο Κώστας Στεργίου
• Στις 3 μ.μ. σε συνεργεία αυτοκινήτων και μηχανουργεία στη Νεάπολη θα περιοδεύσει ο Θεόδωρος Τσαλούχας
• Στις 5 μ.μ. σε εκπομπή στην ΕΡΑ Βόλου θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Ρηγάκη
• Στις 6 μ.μ. σε Καλά Νερά και Μηλιές θα περιοδεύσει ο Απόστολος Νάνος
• Στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη Γυναικών στον Αλμυρό θα μιλήσει η Ρίτσα Κωτή

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση