Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδεία Κώστα Στεργίου σε σχολεία
Περιοδεία Κώστα Στεργίου σε σχολεία

Περιοδεία Κώστα Στεργίου σε σχολεία

«Το ΚΚΕ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στους αγώνες των νέων των λαϊκών οικογενειών για μία καλύτερη ζωή, για μόρφωση, για δουλειά»τόνισε στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στο νομό Μαγνησίας Κώστας Στεργίου, στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Μία καινούργια σχολική χρονιά ξεκινά με μία ζοφερή πραγματικότητα από τα τεράστια κενά σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς, πρόβλημα που η κυβέρνηση επιχειρεί να λύσει με μπαλώματα όπως οι εθελοντικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών από σε απαξιώνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Μία πραγματικότητα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού και αναμονής.

Ο Κώστας Στεργίου επισήμανε στους μαθητές και στις μαθήτριες ότι η εποχή, χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες δυσκολίες ιδιαίτερα για τη νέα γενιά με τα εμπόδια που ορθώνονται στις φιλοδοξίες και τα όνειρά της, όμως πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να κάνουν πίσω.

Όπως ανέφερε: «Να μην υποκύψετε, αλλά να κατακτήσετε τη γνώση και με τους αγώνες σας, να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει. Σαν άνθρωποι που είστε, σαν αυριανή βάρδια της εργατικής τάξης, εμείς σας λέμε ότι: ο πλούτος που παράγεται, ανήκει σε εσάς και τους γονείς σας και πρέπει να σημαδέψετε την εποχή σας και να βάλετε την σφραγίδα σας, στην πάλη για μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.»

«Το ΚΚΕ» υπογράμμισε ο Κ. Στεργίου «θα είναι πάντα δίπλα σας, δίπλα στους νέους των λαϊκών οικογενειών, στις διεκδικήσεις σας, για μία καλύτερη Παιδεία που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του λαού και των εργαζομένων.»

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ συνομίλησε με τους καθηγητές του σχολείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση