Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα
Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα

Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα

Περιοδεία στην Νέα Αγχίαλο πραγματοποίησαν την Κυριακή 10 Μαΐου οι βουλευτές Μαγνησίας του Αλέξανδρος Μεικόπουλος, -Κωστοπούλου και , μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του , της Οργάνωσης Μελών Ν. Αγχιάλου και εκπροσώπους της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία». Στην περιοδεία συμμετείχαν και μέλη της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας».

Συζήτησαν με τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για την γενικότερη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί η θετική ανταπόκριση του κόσμου και η έκφραση συμπαράστασης στην κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη στιγμή της διαπραγμάτευσης, ενώ παραπόνα εκφράστηκαν για την εγκατάλειψη της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου από τον Δήμο Βόλου.

Επίσης, το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαΐου στη Μηλίνα έγινε ανοιχτή συνέλευση της ΟΜ Ν. Πηλίου με την παρουσία των βουλευτριών Δανάης Τζήκα-Κωστοπούλου και Κατερίνας Παπανάτσιου, του συντονιστή της Κώστα Βογιατζή και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την γενική κατάσταση την της κυβέρνησης, ειδικότερα την των διαπραγματεύσεων με του εταίρους αλλά και ειδικότερα, θέματα που αφορούν σε αγροτικά ζητήματα, την φορολόγηση των αγροτών, με αναφορές στην γενικότερη φορο πολιτική της κυβέρνησης.

Από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος εκφράστηκε ικανοποίηση για τον σχετικό διάλογο και δηλώθηκε η πλήρης υποστήριξη στην κυβέρνηση και τους χειρισμούς της, που εξελίσσονται σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση