Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα
Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα

Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα

Περιοδεία στην Νέα Αγχίαλο πραγματοποίησαν την 10 Μαΐου οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου και Κατερίνα Παπανάτσιου, μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, της Οργάνωσης Μελών Ν. Αγχιάλου και εκπροσώπους της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία». Στην περιοδεία συμμετείχαν και μέλη της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας».

Συζήτησαν με τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για την γενικότερη πολιτική κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί η θετική ανταπόκριση του κόσμου και η έκφραση συμπαράστασης στην κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη στιγμή της διαπραγμάτευσης, ενώ παραπόνα εκφράστηκαν για την εγκατάλειψη της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου από τον Δήμο Βόλου.

Επίσης, το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαΐου στη Μηλίνα έγινε ανοιχτή συνέλευση της ΟΜ Ν. Πηλίου με την παρουσία των βουλευτριών Δανάης Τζήκα-Κωστοπούλου και Κατερίνας Παπανάτσιου, του συντονιστή της ΝΕ Κώστα Βογιατζή και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την γενική πολιτική κατάσταση την πορεία της κυβέρνησης, ειδικότερα την πορεία των διαπραγματεύσεων με του εταίρους αλλά και ειδικότερα, θέματα που αφορούν σε αγροτικά ζητήματα, την φορολόγηση των αγροτών, με αναφορές στην γενικότερη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος εκφράστηκε ικανοποίηση για τον σχετικό διάλογο και δηλώθηκε η πλήρης υποστήριξη στην κυβέρνηση και τους χειρισμούς της, που εξελίσσονται σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση