Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα
Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα

Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ σε Ν. Αγχίαλο και Μηλίνα

Περιοδεία στην Νέα Αγχίαλο πραγματοποίησαν την 10 Μαΐου οι του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεικόπουλος, -Κωστοπούλου και Κατερίνα Παπανάτσιου, μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, της Οργάνωσης Μελών Ν. Αγχιάλου και εκπροσώπους της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για την ». Στην περιοδεία συμμετείχαν και μέλη της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας».

Συζήτησαν με τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για την γενικότερη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί η θετική ανταπόκριση του κόσμου και η έκφραση συμπαράστασης στην κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη στιγμή της διαπραγμάτευσης, ενώ παραπόνα εκφράστηκαν για την εγκατάλειψη της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου από τον Δήμο Βόλου.

Επίσης, το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαΐου στη Μηλίνα έγινε ανοιχτή συνέλευση της ΟΜ Ν. Πηλίου με την παρουσία των βουλευτριών Δανάης Τζήκα-Κωστοπούλου και Κατερίνας Παπανάτσιου, του συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστα Βογιατζή και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την γενική κατάσταση την της κυβέρνησης, ειδικότερα την των διαπραγματεύσεων με του εταίρους αλλά και ειδικότερα, θέματα που αφορούν σε αγροτικά ζητήματα, την φορολόγηση των αγροτών, με αναφορές στην γενικότερη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος εκφράστηκε ικανοποίηση για τον σχετικό διάλογο και δηλώθηκε η πλήρης υποστήριξη στην κυβέρνηση και τους χειρισμούς της, που εξελίσσονται σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση