Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Αλμυρό
Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Αλμυρό

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Αλμυρό

Περιοχές του Δήμου Αλμυρού επισκέφθηκν σήμερ Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι Μαγνησίας της , συνεχίζοντας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών εν όψει των Εθνικών εκλογών την περιοδεία τους, καταλήγοντας στον , όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εκπολιτιστικό Κέντρο.

Στις συζητήσεις που είχαν με τους φορείς και τους πολίτες, κυριάρχησαν τα αγροτικά θέματα και οι συνέπειες των capital controls τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στις τοπικές .

Οι υποψήφιοι στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στο ότι ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, διότι τα προβλήματα είναι μπροστά μας και αυτά όπως αποδείχτηκε, δεν λύνονται με ευχολόγια, με ψέματα, με πορείες και με δημοψηφίσματα, αλλά λύνονται με σταθερότητα, συνεργασία, σχέδιο και δουλειά, με ειλικρίνεια και προοπτική, όπως μόνο η ΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί και έχει αποδείξει.

Γιατί η ΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η πολιτική που βάζει πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους, το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.

Είναι η μόνη, που προτεραιότητά της είναι να πάρουν και πάλι μπροστά η πραγματική Οικονομία και οι μηχανές της Ανάπτυξης. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Γιατί ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι πιστεύουν, πως για να βγούμε από την κρίση χρειάζονται περισσότεροι φόροι και διόγκωση του κράτους, το είδαμε εξάλλου στην πράξη, καθώς από τη μια έκαναν προσλήψεις στο Δημόσιο και από την άλλη αύξαναν τους φόρους σε βάρος των αγροτών, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων, της μεσαίας τάξης, του τουρισμού, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε πλήρη αντίθεση, θέλει λιγότερους φόρους, περισσότερες επενδύσεις και αποτελεσματικότερο κράτος, μια κρίσιμη διαφορά που αφορά κάθε πολίτη.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση