Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Αλμυρό
Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Αλμυρό

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Αλμυρό

Περιοχές του Δήμου Αλμυρού επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ, συνεχίζοντας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών εν όψει των Εθνικών εκλογών την τους, καταλήγοντας στον Αλμυρό, όπου πραγματοποιήθηκε στο Εκπολιτιστικό Κέντρο.

Στις συζητήσεις που είχαν με τους φορείς και τους πολίτες, κυριάρχησαν τα αγροτικά θέματα και οι συνέπειες των capital controls τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στις τοπικές βιομηχανίες.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στο ότι ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, διότι τα προβλήματα είναι μπροστά μας και αυτά όπως αποδείχτηκε, δεν λύνονται με ευχολόγια, με ψέματα, με πορείες και με δημοψηφίσματα, αλλά λύνονται με σταθερότητα, συνεργασία, σχέδιο και δουλειά, με ειλικρίνεια και προοπτική, όπως μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί και έχει αποδείξει.

Γιατί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η πολιτική δύναμη που βάζει πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους, το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.

Είναι η μόνη, που προτεραιότητά της είναι να πάρουν και πάλι μπροστά η πραγματική Οικονομία και οι μηχανές της Ανάπτυξης. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Γιατί ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι πιστεύουν, πως για να βγούμε από την κρίση χρειάζονται περισσότεροι και διόγκωση του κράτους, το είδαμε εξάλλου στην πράξη, καθώς από τη μια έκαναν στο Δημόσιο και από την άλλη αύξαναν τους φόρους σε βάρος των αγροτών, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων, της μεσαίας τάξης, του τουρισμού, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε πλήρη αντίθεση, θέλει λιγότερους φόρους, περισσότερες και αποτελεσματικότερο κράτος, μια κρίσιμη διαφορά που αφορά κάθε πολίτη.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση