Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Περιοδεία Μπέου σε Αγχίαλο, Μικροθήβες, Αϊδίνι
Περιοδεία Μπέου σε Αγχίαλο, Μικροθήβες, Αϊδίνι

Περιοδεία Μπέου σε Αγχίαλο, Μικροθήβες, Αϊδίνι

Με πολίτες κι εκπροσώπους φορέων της Νές Αγχιάλου, των Μικροθηβών και του Αϊδινίου, συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο ς που πραγματοποίησε εκεί ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος και ενημερώθηκε για προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Μπέος που συνοδευόταν από στελέχη της Δημοτικής Αρχής κατέγραψε με προσοχή όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπόψη του και δεσμεύτηκε άμεσα να δώσει απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ανάλογα με την σοβαρότητα αλλά και δαπάνη που απαιτείται.

Ο κ. Μπέος διαβεβαίωσε τους κατοίκους των περιοχών αυτών ότι η Δημοτική Αρχή παρά τις δεδομένες και αντικειμενικά διαπιστωμένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, με βάση τη δεινή οικονομική κατάσταση της χς και τις δραματικές στην και την έλλειψη προσωπικού, καταβάλει καθημερινά μεγάλες προσπάθειες για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της έναντι των πολιτών και να παράξει το που απαιτείται προκειμένου να κτισθεί με σταθερά βήματα η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε.

Αναφερόμενος τέλος σε διάφορα πικρόχολα σχόλια που διατυπώνονται από τα γνωστά Μέσα της διαπλοκής και τους διάφορους υπηρέτες της, πολιτικούς και δημοσιογράφους, ο κ. Μπέος επανέλαβε ότι τα αγνοεί, αφού μοναδικό κριτήριο των ενεργειών του είναι η και αποδοχή των πολιτών, που όπως και οι φωτογραφίες δείχνουν είναι συγκινητικές.

Σε κάθε περίπτωση δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε με προοπτική το μέλλον, ο κ. Μπέος, αφήνοντας πίσω τη φαυλότητα και την ανικανότητα των γνωστών κύκλων που κρατούσαν αιχμάλωτο και καθηλωμένο το Βόλο, αλλά και ολόκληρη τη χ.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση