Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πειθαρχικές ποινές σε δύο κρατούμενους των φυλακών Χιλιαδούς
Πειθαρχικές ποινές σε δύο κρατούμενους των φυλακών Χιλιαδούς

Πειθαρχικές ποινές σε δύο κρατούμενους των φυλακών Χιλιαδούς

Βαριά τιμωρία περίμενε δύο Πακιστανούς, οι οποίοι κρατούνται στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων των Φυλακών στη συνοικία της ς και αρνήθηκαν μαζί με άλλους εννιά να μπουν στα κελιά τους, τη περασμένη Δευτέρα.

Ειδικότερα, ως δημιουργοί της έντασης αναφέρθηκαν τρεις Πακιστανοί κρατούμενοι, με τον έναν να αρνείται τη εμπλοκή του θεωρώντας ότι απλά ο ρόλος του ήταν αυτός του μεταφραστή, με να μην του επιβληθεί κάποια πειθαρχική ποινή.

ια τον δεύτερο αποφασίστηκε η μετ του σε άλλο σωφρονιστικό , εκτός ς, ενώ στον τρίτο επιβλήθηκε το μέτρο της στέρησης της δυνατότητας εργασίας και της παρακολούθησης μαθημάτων επαγγελματικής ς για έναν χρόνο.

Να υπενθυμιστεί ότι προχθές το μεσημέρι, 11 κρατούμενοι, αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους και χρειάστηκε η παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων για να πειστούν, κάτι που κατέστη τελικά δυνατό το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συχνά είναι τα περιστατικά ς μεταξύ των κρατούμενων, λόγω του συνωστισμού που επικρατεί, αλλά και των διαφορετικών εθνικοτήτων που βρίσκονται έγκλειστοι.

Υπάρχουν Έλληνες, Ρομά, Αλβανοί και Πακιστανοί, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει δύο «αντίπαλα στρατόπεδα» και συχνά έρχονται σε ααράθεση οι Έλληνες σε «συμμαχία» με τους Ρομά και οι Πακιστανοί με τους Αλβανούς.

Σημειώνεται ότι το χώρο επισκέφθηκε προχθές ο εισαγγελέας υπηρεσίας, για να πληροφορηθεί την αιτία της έντασης, αλλά και για να διαπιστώσει τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές της Χιλιαδούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση