Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί
Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί

Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί

“Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί , που φιλοξενούν παιδιά δικαιούχων γονέων στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”. Η μη καταβολή των απαιτούμενων χρημάτων από το το συγκεκριμένο και η αδυναμία κάλυψης των λειτουργικών εξόδων οδηγεί αναπόφευκτα στη παύση της λειτουργίας των παιδικών σταθμών” επισημαίνει ο ς ς της Παν. .

Επίσης, σημειώνει ότι σε κινητοποιήσεις προβαίνουν τα μέλη του “Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων ς” με αίτημα την καταβολή των χρημάτων του προγράμματος, καθώς οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έχουν επωμισθεί την εξόφληση των τροφείων και την κάλυψη των αναγκών από τη φιλοξενεία .000 παιδιών.

Ο Παναγιώτης στην κατατεθείσα ερώτησή του τονίζει ότι είναι απαράδεκτο η πολιτεία να εγείρει απ για την καταβολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, ενώ παραλείπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση