Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί
Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί

Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί

“Σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί, που φιλοξενούν παιδιά δικαιούχων γονέων στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”. Η μη καταβολή των απαιτούμενων χρημάτων από το το συγκεκριμένο πρόγραμμα και η αδυναμία κάλυψης των λειτουργικών εξόδων οδηγεί αναπόφευκτα στη παύση της λειτουργίας των παιδικών σταθμών” επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας της Χ.Α. Παν. Ηλιόπουλος.

Επίσης, σημειώνει ότι σε κινητοποιήσεις προβαίνουν τα μέλη του “Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Ελλάδας” με αίτημα την καταβολή των χρημάτων του προγράμματος, καθώς οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έχουν επωμισθεί την εξόφληση των τροφείων και την κάλυψη των αναγκών από τη φιλοξενεία 100.000 παιδιών.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην κατατεθείσα ερώτησή του τονίζει ότι είναι απαράδεκτο η πολιτεία να εγείρει απαιτήσεις για την καταβολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, ενώ παραλείπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο τρόμος επιστρέφει στη Γαλλία - https://t.co/IqzL7txw5d -

  • Υβριδικό lockdown στη μισή χώρα - https://t.co/hXsj7ilSZf -

  • Πιστώνονται αύριο οι πρώτες προκαταβολές ύψους 24 εκατ. ευρώ σε αγροκτηνοτρόφους της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από… - https://t.co/zAa6ALgLUk -

"Αλιεύοντας" την είδηση