Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παύλος Μαρκάκης: Η “ελληνική λύση’’ δεν παρασύρεται στην προεκλογική μεθοδολογία 

Παύλος Μαρκάκης: Η “ελληνική λύση’’ δεν παρασύρεται στην προεκλογική μεθοδολογία 

Από τον υπεύθυνο Μγνησίς της “Ελληνικής Λύσης”, πρώην Βουλευτή Μαγνησίας κ. , εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε μια επίδειξη ακραίου παλαιοκομματισμού ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε μια παροχολογία προεκ, μοιράζοντας μερικά  κουρέλια από την χαμένη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων.

Παράλληλα θέλει να πουλήσει μια δήθεν αριστερή αντιστασιακή διάθεση στην τρόικα – που  την έκανε κουαρτέτο –  και να δρομολογήσει μια ρητορική που θα τον οδηγήσει σε εκ διαδικασία, αρνούμενος τελικά να υπογράψει αυτά που έχει ήδη συμφωνήσει.

ια μας είναι αρκετά προβλέψιμος και παίζει το ίδιο πολιτικό παιχνίδι σαν αυτό με το οποίο παρέσυρε το υιπο πολιτικό σύστημα σε λανθασμένες επιλογές, τόσο στο ανούσιο δημοψήφισμα, όσο και στην τραγική τους επιλογή να ψηφίσουν μαζί του το τρίτο επώδυνο  και αχρείαστο αριστερό .

Η ‘'Ελληνική Λύση'' δεν θα μπει στο ‘'τρυπάκι'' του ανέξοδου ανταγωνισμού, ς  και ψευτοδιλημμάτων με τα υιπα κόμματα που ευθύνονται και οδήγησαν την πατρίδα μας στα σημερινά αδιέξοδα. Αυτά είναι σίγουρο ότι θα παρασυρθούν πάλι από την προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θα οδηγηθούν σε γκάφες προσπαθώντας για δικό τους όφελος να συασύρουν και τους Έλληνες ψηφοφόρους για ακόμη μια φορά σε λανθασμένες επιλογές.

Η ‘' Ελληνική λύση'' θα επιμείνει και θα διακριθεί επιμένοντας στο δικό της ρεαλιστικό και  άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμά της που θα οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την Πατρίδα μας και του Έλληνες σε αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση