Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παύλος Μαρκάκης: Η “ελληνική λύση’’ δεν παρασύρεται στην προεκλογική μεθοδολογία 

Παύλος Μαρκάκης: Η “ελληνική λύση’’ δεν παρασύρεται στην προεκλογική μεθοδολογία 

Από τον υπεύθυνο Μαγνησίας της “Ελληνικής Λύσης”, πρώην Βουλευτή Μαγνησίας κ. , εκδόθηκε η ακόλουθη :

Σε μια επίδειξη ακραίου παλαιοκομματισμού ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε μια παροχολογία προεκλογική, μοιράζοντας μερικά  κουρέλια από την χαμένη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων.

Παράλληλα θέλει να πουλήσει μια δήθεν αριστερή αντιστασιακή διάθεση στην τρόικα – που  την έκανε κουαρτέτο –  και να δρομολογήσει μια ρητορική που θα τον οδηγήσει σε εκλογική διαδικασία, αρνούμενος τελικά να υπογράψει αυτά που έχει ήδη συμφωνήσει.

Για μας είναι αρκετά προβλέψιμος και παίζει το ίδιο πολιτικό παιχνίδι σαν αυτό με το οποίο παρέσυρε το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα σε λανθασμένες επιλογές, τόσο στο ανούσιο δημοψήφισμα, όσο και στην τραγική τους να ψηφίσουν μαζί του το τρίτο επώδυνο  και αχρείαστο αριστερό .

Η ‘’Ελληνική Λύση’’ δεν θα μπει στο ‘’τρυπάκι’’ του ανέξοδου ανταγωνισμού, αντιπαράθεσης  και ψευτοδιλημμάτων με τα υπόλοιπα κόμματα που ευθύνονται και οδήγησαν την πατρίδα μας στα σημερινά αδιέξοδα. Αυτά είναι σίγουρο ότι θα παρασυρθούν πάλι από την προπαγάνδα των και θα οδηγηθούν σε γκάφες προσπαθώντας για δικό τους όφελος να συμπαρασύρουν και τους ψηφοφόρους για ακόμη μια φορά σε λανθασμένες επιλογές.

Η ‘’ Ελληνική λύση’’ θα επιμείνει και θα διακριθεί επιμένοντας στο δικό της ρεαλιστικό και  άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμά της που θα οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την Πατρίδα μας και του σε αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή 11χρονου με #σκωληκοειδίτιδα από την Σκόπελο στο ΑΓΝΒ #σκωληκοειδίτιδα - https://t.co/U8ecShuOUw -

  • Πιλοτικό έργο επανάχρησης δομικών υλικών από εκσκαφές και κατεδαφίσεις - https://t.co/kVJTnsolGM… -

  • Μεταφορά από τον προβλήτα 1 στον προβλήτα 3 η διακίνηση #σκραπ στο λιμάνι του Βόλου #σκραπ - https://t.co/YuejjMtz1U -

"Αλιεύοντας" την είδηση