Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πασχαλινό μήνυμα του αιρετού Δημάρχου Bόλου, Αχιλλέα Μπέου
Πασχαλινό μήνυμα του αιρετού Δημάρχου Bόλου, Αχιλλέα Μπέου

Πασχαλινό μήνυμα του αιρετού Δημάρχου Bόλου, Αχιλλέα Μπέου

 

Αυτή τη χρονική περίοδο, που δυστυχώς η σκληρή κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα συνεχίζει να δοκιμάζει το λαό και την πατρίδα μας, το μήνυμα της Αγάπης και της Ελπίδας, το Άγιο φως και το λυτρωτικό μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να αγγίξουν τις καρδιές όλων μας.

Είναι χρέος και καθήκον μας να κρατήσουμε ζωντανή την Ελληνορθόδοξη πίστη μας και ό,τι αυτή μας διδάσκει: αγάπη για το συνάνθρωπο, σεβασμό για τη ζωή του καθενός, αλληλεγγύη, ταπεινότητα.

Εύχομαι και ελπίζω ότι καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια θα κατορθώσουμε να σταθούμε όρθιοι, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που τώρα φαντάζουν ανυπέρβλητες και επιτέλους θα έρθει και η Ανάσταση για τον πολύπαθο λαό μας.

Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας μας δώσει τη δύναμη, να ανταποκριθούμε με ομοψυχία στο κάλεσμα για κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Χρόνια πολλά, με Υγεία, Αγάπη, Πίστη και αληθινή Ελπίδα, σε όλους τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όπου κι αν βρίσκονται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με τον υφυπουργό Υγείας - https://t.co/PdHt2MuRhs -

  • Σε απολύμανση στα λεωφορεία προχωρά το  ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Μαγνησίας - https://t.co/ucNQFToi7t -

  • Στην Προεθνική Ελλάδος Κ18 στο σκάκι ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης  - https://t.co/6KUQ6PKsHn -

"Αλιεύοντας" την είδηση