Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πάσχα στο “Γεωργούλα” Κουίκ και Χρυσοβελώνη
Πάσχα στο “Γεωργούλα” Κουίκ και Χρυσοβελώνη

Πάσχα στο “Γεωργούλα” Κουίκ και Χρυσοβελώνη

Πάσχα με τους στο Στρατόπεδο “Γεωργούλα” στο Βόλο έκαναν ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Οι είναι πάντα η εγγύηση για την περιφρούρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας, παρά τις μνημονιακές περικοπές που τους επεβλήθησαν.
Μετέφερα τα χρόνια πολλά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες της Ταξιαρχίας.
Και επειδή με ρωτάτε, φαντάζομαι ότι κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι Ε.Δ. είναι σε καλά χέρια και ότι ο Πάνος είναι ένας Υπουργός που όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι πράττει εις το ακέραιο το καθήκον του από την Στρογγύλη μέχρι τον Έβρο και από τη Γαύδο και τη Κρήτη μέχρι την Ήπειρο και τα Επτάνησα. Είναι κοντά στο στράτευμα και των Τριών Όπλων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Και για να σας το πω πιο απλά, είναι ο Υπουργός που δεν… μασάει από επιθέσεις και προβοκάτσιες, από φωνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό του στους στόχους της ς Αλέξη Τσίπρα με τους , για μία πατρίδα που θα αλλάξει σελίδα, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, οι οποίοι μπήκαν οριστικά στο περιθώριο, τιμωρημένοι και απαξιωμένοι από την πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού.
Τέλος, σε ότι αφορά την ερώτησή σας για τις δανειακές μας υποχρεώσεις, για μία ακόμα φορά οι συστηματικές τρομολαγνικές και αποσταθεροποιητικές επιθέσεις αντιπολίτευσης και αθηνοκεντρικών ΜΜΕ διαψεύστηκαν πανηγυρικά, με την καταβολή και της προχθεσινής μας στο ΔΝΤ. Και έτσι θα βαδίσουμε μέχρι τον Ιούνιο, οπότε τελειώνει με μία επωφελή μας συμφωνία η περίοδος – γέφυρα, για να προχωρήσουμε σε όσα υποσχεθήκαμε, δημιουργώντας μια νέα Ελλάδα με χαμογελαστές τις ελληνικές οικογένειες και με την πολυπόθητη ανάπτυξη της ς σε όλα τα επίπεδα».
Αυτά δήλωσε ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό για τον συντονισμό του κυβερνητικού υ Τέρενς Κουίκ, όταν τελείωσε την επίσκεψή του στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο, για να γιορτάσει εκεί την ημέρα του Πάσχα.
Την Ταξιαρχία επισκέφθηκε μαζί με την Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τ. Βουλευτή και Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τον Πολιτευτή των Άκη Σκουλαρίκη, ο οποίος είναι και στέλεχος του Περιφερειακού Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση