Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” στον Βόλο
Παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” στον Βόλο

Παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” στον Βόλο

Σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε στον Βόλο η κοπή της παραδοσιακής Βαπιτας από την Χρυσή και η της «Ελληνικής ς» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, κυρίως από νέους, με βασικό προσκεκλημένο τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση παρουσιάστηκε η επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Μαρία Μπίλλη.

Την άνοιξε ο Χρήστος Τσιόλας, υπεύθυνος του Νομού Τρικάλων, ο οποίος ανέφερε ότι ολόκληρη η Περιφέρεια βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα για τις επερχόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια ο Νίκος Παπαδημητρίου, καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας, τόνισε τις άρρηκτες σχέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με την Εκκλησία και δήλωσε “παρών” στον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, παρουσίασε την διάδοχό του, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την τρίτη σε πληθυσμό Περιφέρεια της Χώρας. Τόνισε επίσης ότι Νέα Δημοκρατία και Σύριζα έχουν ακριβώς την ΙΔΙΑ και δεν πρέπει να παγιδευτούν αγνοί πατριώτες σε αυτό το ψεύτικο δίπολο.

Η υποψήφια περιφερειάρχης, Μαρία Μπίλλη, αφού εξήρε την αγωνιστικότητα όλων των Χρυσαυγιτών και ειδικά όσων πέρασαν από τα κελιά της τιμής, υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον δικό της αγώνα ώστε μέσα από την εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών να αντιληφθούν οι συμπολίτες ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει προτάσεις και λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την Πατρίδα.

Στην δυναμικό χαιρετισμό απηύθηνε και η Χαρά Νικοπούλου, η Ελληνίδα που έδωσε ηρωικές μάχες ενάντια στην τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη και πρωτοστάτησε στους εθνικούς αγώνες, τονίζοντας πως θα βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις το Εθνικιστικό Κίνημα. Η Χαρά Νικοπούλου θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαγνησίας.

Κλείνοντας την συγκέντρωση, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα με την Μακεδονίας και πως φτάσαμε στο ξεπούλημα του ονόματος, δηλαδή της ψυχής της Μακεδονίας. Μέσα σε επευφημίες από τους εκατοντάδες φίλους της Χρυσής Αυγής έδωσε όρκο ότι όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης η Πατρίδα δεν θα χαθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση