Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη  Μαγνησία

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία

Αισιοδοξί ότι το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρτική Συμπαράταξη θα αποτελέσει την τρίτη δύναμη και θα κερδίσει έδρα στη Μαγνησία εξέφρασαν οι υποψήφιοι Βουλευτές, το ψηφοδέλτιο του οποίου παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της .Ε. στην οδό Αντωνοπούλου.

Ο γραμματέας της .Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Λ. Νούσης διερωτήθηκε ποιά θα είναι η νέα επισημαίνοντας ότι δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ και η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά παρουσιάζουν άνοδο, ενώ πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα παλέψει για να αποτελέσει τον καταλύτη των εξελίξεων εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για έδρα στη Μαγνησία.

Στη συνέχεια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο λίστα του ΠΑΣΟΚ στο οποίο επικεφαλής είναι ο Ιωαν. Αναστασίου κι ακολουθούν οι Σούλα Μπαρτζιώκα, Δ. Λουφόπουλος, Αντ. Πολίτης, Μαρία Γίτση, Ιωαν. Σακκόπουλος και Βασ. Ντούρας.

Ο Ι. Αναστασίου εξέφρασε αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο Νομό ενώ τόνισε ότι το κόμμα θα αποτελέσει τον καταλύτη της επόμενης ημέρας. «Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε έτσι ώστε τα πράγματα να βελτιωθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σούλα Μπαρτζιώκα σημείωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπαίνει με ενότητα και πρόσθεσε: «όλος ο λαός έχει καταλάβει ποιός του είπε ψέματα και βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ.

Καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης το ΠΑΣΟΚ έλεγε αλήθειες ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ψέματα. Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται την πολιτική και πρέπει να στηριχθεί η μεγάλη προσπάθεια που κάνει και κυρίως από τη νεολαία».

Στη συνέχεια ο Δ. Λουφόπουλος ανέφερε ότι τώρα που έχουν καταρριφθεί όλα τα ψευτοδιλήμματα είναι ώρα ο καθένας να γυρίσει στο «σπίτι» του και κάτω από τη σημαία του ΠΑΣΟΚ να δώσουν αγώνες. Μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στους προοδευτικούς πολίτες.

Ο Αντ. Πολίτης απηύθυνε κι αυτός κάλεσμα στους πολίτες και στη νέα γενιά να συμπαραταχθούν με το κίνημα που είναι το πιο αδικημένο και να μην ψηφίσουν με θυμό, έτσι ώστε να μην επικρατήσουν οι δυνάμεις του συντηρητισμού αλλά να στηριχθεί το ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει προοπτική ς.

Η Μαρία Γίτση ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ στις 20 Σεπτεμβρίου κάνει μια νέα αρχή κι όπως πρόσθεσε «Είμαστε περήφανοι για την μας. Δεν την αρνούμαστε, δεν την διαπραγματευόμαστε, ούτε την εκχωρούμε. Δειλά δειλά ο κόσμος μας αγκαλιάζει και πείθονται όσοι μας άφησαν».

Ο Ι. Σακκόπουλος διερωτήθηκε αν ο κόσμος είδε βελτίωση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε τομείς όπως ανεργία, φτώχεια, εγκληματικότητα κ.α. τονίζοντας ότι το μόνο θετικό ήταν το άνοιγμα της ΕΡΤ, η πρόσληψη των καθαριστριών, η ρύθμιση των 100 δόσεων.

Όπως ανέφερε «Γιατί ένας ελεύθερος επαγγελματίας να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και σε ποια στοιχεία βασίστηκε ο κ. για να υποσχεθεί 14δις? Ο κ. χώρισε το κόμμα. Εμείς εδώ στη Μαγνησία είχαμε στη Βουλή εκπροσώπηση από πέντε κυβερνητικούς Βουλευτές αλλά δεν έγινε τίποτα. Το κλίμα για το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει. Το κόμμα βγάζει υγεία» εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για έδρα στη Μαγνησία κι έδρες στη Θεσσαλία.

Ο Βασ. Ντούρας τόνισε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι είναι καιρός όλοι οι σύντροφοι να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά.

Ερώτηση για το αν απευθύνουν κάλεσμα και στον Γ. Παπανδρέου και γιατί ο κόσμος να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας και οι υποψήφιοι βουλευτές, τόνισαν ότι το κάλεσμα έγινε σε όλους τους ψηφοφόρους που πήγαν σε άλλα κόμματα, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κυβερνητική εμπειρία, εξάλειψε τις κοινωνικές αδικίες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για το παρεμπόριο ελπίδας στο λαό.

Τέλος για τους «Μεταρρυθμιστές» του Σπύρου Λυκούδη, επισημάνθηκε ότι ήδη στελέχη έχουν εκφράσει τη στήριξή τους και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η στήριξη αυτή να λάβει επίσημο χαρακτήρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση