Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Μαγνησίας του Ποταμιού
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Μαγνησίας του Ποταμιού

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Μαγνησίας του Ποταμιού

Tην αισιοδοξία τους για εκλογή ενός βουλευτή στη Μαγνησία, εξέφρασαν οι υποψήφιοι του Ποταμιού στη σημερινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου, που έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ.

Στη συνέντευξη Τύπου, παραβρέθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι και ο συντονιστής Μαγνησίας Νικόλας Ταλαδιανός, ο οποίος ανέφερε ότι οι προϋποθέσεις που θέτει το Ποτάμι για συνεργασίες είναι η πάταξη της ανεργίας, η σύγκρουση με τη μεγάλη και τη μικρή διαφθορά και η αλλαγή στην Παιδεία για να δημιουργηθεί ένα νέο Κράτος.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μαγνησία, Απόστολος Παπαδούλης, τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μεταρρυθμίσεις και το Ποτάμι διαθέτει ανθρώπους που γνωρίζουν και μέσα από την επαγγελματική τους εμπειρία, τον τρόπο να τις εφαρμόσουν.

Όπως ανέφερε, τα μηνύματα από τις επαφές με φορείς και πολίτες είναι θετικά και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα θα πετύχει να εξασφαλίσει μία από τις έξι έδρες στη Μαγνησία.

Η Ρίκα Βαγιάννη επισήμανε ότι αν και πολιτικό ον, είναι κυρίως “καταναλώτρια πολιτικής” και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αναπαράγει «αυτά που κοροϊδεύει». Όπως ανέφερε, το Ποτάμι αποτελεί την επιλογή του αυτονόητου, διαθέτει καταξιωμένους ανθρώπους με συγκροτημένη προσωπικότητα, στόχο, και μέθοδο και λειτουργεί ως ένα «εξαιρετικό αντιφασιστικό ψεκαστικό», όπως ανέφερε.

Ο Ευάγγελος Γεωργακόπουλος τόνισε ότι το Ποτάμι δεν έχει ιδεολογική ταμπέλα και κομματική ρίζα και προσπαθεί να συγκεράσει απόψεις ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων, με διάθεση προσφοράς και δημιουργίας.

Σχετικά με τη συμπεριφορά τοπικά στελεχών που ανήκουν στους μεταρρυθμιστές, ο Βασίλης Γαρόφλος τόνισε ότι ήθελαν άλλον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και επέλεξαν να αποχωρήσουν, ενώ ο Απ. Παπαδούλης, έκανε λόγο για απόλυτη ανθρώπινη αντίδραση, την οποία κατανοεί και πρόσθεσε ότι, μετά τις εκλογές, θα επιδιώξει επαφή μαζί τους.

Το ψηφοδέλτιο στη Μαγνησία αποτελούν οι Απόστολος Παπαδούλης, Ευάγγελος Γεωργακόπουλος, Βαλασία Αντωνίτσα, Βασίλειος Γαρόφλος, Σοφία Χριστοφάκη και Μαρίκα Ζούλα (Ρίκα Βαγιάνη).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση