Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στο οδικό δίκτυο του Νομού
Παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στο οδικό δίκτυο του Νομού

Παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στο οδικό δίκτυο του Νομού

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στο οδικό δίκτυο του Νομού, προκειμένου οι διερχόμενοι οδηγοί, είτε μόνιμοι , είτε επισκέπτες, να κινούνται με πλήρη ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Η Περιφερειακή Ενότητα ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε μια σειρά εργασιών στο πλαίσιο του έργου συντήρησης ηλεκτροφωτισμού Π.Ε. Μαγνησίας 2015.

Εργασίες όπως, συμπλήρωση φωτισμού στο Περίβλεπτο σε δρόμο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας, τοποθέτηση κολώνας ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση του Περιφερειακού με τον δρόμο – Αγριάς μετά από αίτημα της Τροχαίας, αντικατάσταση δύο κολώνων ηλεκτροφωτισμού στα Κάτω Λεχώνια λόγω πτώσης των αρχικών από συγκρούσεις με αυτοκίνητα σε παρελθόντα χρόνο, αντικατάσταση έξι κολώνων ηλεκτροφωτισμού στο δρόμο Λαρίσης – λόγω πτώσης των αρχικών από συγκρούσεις αυτοκινήτων σε παρελθόντα χρόνο, τοποθέτηση 350 μέτρων καλωδίων ηλεκτροφωτισμού στους Αγίους Θεοδώρους λόγω κλοπής του υπάρχοντος, τοποθέτηση 750 μέτρων καλωδίου στο ΠΕΒ λόγω κλοπής του υπάρχοντος, αλλαγή 70 μέτρων καλωδίου στη ορίτσα λόγω βραχυκυκλώματος, αντικατάσταση λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού ( ενδεικτικά, ορίτσα, ΠΕΒ, Κάτω Λεχώνια, 111 Π.Μ.) και αντικατάσταση λαμπτήρων σηματοδότησης στο σύνολο των κόμβων ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Σημειώνεται εδώ, ότι στο πλαίσιο συντήρησης ηλεκτροφωτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας συνεχίζονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Σε της η Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη τονίζει ότι βασικό μέλημα της Περιφερειακής Ενότητας είναι η ασφάλεια των πολιτών, η χωρίς προβλήματα των οδηγών σε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο του Νομού. «Σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστό και τις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες δίνονται λύσεις σε καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας και που μεταξύ άλλων είναι και η ασφαλής μετακίνησή τους σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου του Νομού Μαγνησίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση