Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας
Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας

Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας

Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας, με σκοπό την οδική ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιεί καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί- μεταξύ άλλων- η συντήρηση κατακόρυφης σήμανσης της Επαρχιακής Οδού Σκιάθου-Κουκουναριές και η αντικατάσταση των φθαρμένων πινακίδων με καινούριες, για τη διευκόλυνση όσων διέρχονται από την συγκεκριμένη οδό, με την τοποθέτηση περισσότερων από 60 πινακίδων.

Τα υλικά και η τοποθέτηση έγιναν βάση όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία (ΕΤΕΠ, ΟΜΟΕ, ΚΟΚ).

Καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έχει πραγματοποιήσει εργασίες ασφαλτικών σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου, καθαρισμό ρείθρων, κοπή χόρτων, συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού Μαγνησίας, με μοναδικό σκοπό την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Συνεχίζουμε την σημαντική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με έργα και παρεμβάσεις ουσίας, ώστε με κάθε τρόπο να θωρακιστεί η οδική ασφάλεια των οδηγών τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό του Νομού μας. Βασικός στόχος μας είναι να συντηρήσουμε και να διασφαλίσουμε την καλή κατάσταση των οδικών τμημάτων τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά μας και έχουμε την ευθύνη της συντήρησής τους».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση