Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας
Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας

Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας

Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής ς, με σκοπό την οδική των διερχόμενων οδηγών και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιεί καθημερινά η και Σποράδων.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί- μεταξύ άλλων- η συντήρηση κατακόρυφης σήμανσης της Επαρχιακής Οδού Σκιάθου-Κουκουναριές και η αντικατάσταση των φθαρμένων πινακίδων με καινούριες, για τη διευκόλυνση όσων διέρχονται από την συγκεκριμένη οδό, με την τοποθέτηση περισσότερων από 60 πινακίδων.

Τα υλικά και η τοποθέτηση έγιναν βάση όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία (ΕΤΕΠ, ΟΜΟΕ, ΚΟΚ).

Καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η και Σποράδων έχει πραγματοποιήσει σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου, καθαρισμό ρείθρων, , συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού ς, με μοναδικό σκοπό την οδική κατοίκων και επισκεπτών.

Σε της η αντι Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Συνεχίζουμε την σημαντική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με έργα και παρεμβάσεις ουσίας, ώστε με κάθε τρόπο να θωρακιστεί η οδική ασφάλεια των οδηγών τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού μας. Βασικός στόχος μας είναι να συντηρήσουμε και να διασφαλίσουμε την καλή κατάσταση των οδικών τμημάτων τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά μας και έχουμε την ευθύνη της συντήρησής τους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση