Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παρεμβάσεις ΔΕΥΑΜΒ στην Αγριά
Παρεμβάσεις ΔΕΥΑΜΒ στην Αγριά

Παρεμβάσεις ΔΕΥΑΜΒ στην Αγριά

Τα έργα αποχέτευσης στην περιοχή της Αγριάς επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, Στ. Παπαευσταθίου και υπηρεσιακούς παράγοντες και επιθεώρησαν την πρόοδο των εργασιών, που απαιτείται να ολοκληρωθούν άμεσα εν όψει και του επερχόμενου θέρους.

Τα παράπονα του εργολάβου για καθυστέρηση στις πληρωμές θα αντιμετωπιστεί άμεσα από τη ΔΕΥΑΜΒ το ΔΣ της οποίας με εντολή του κ. Μπέου θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή και έτσι ξεκινούν οι εργασίες για την ολική αποκατάσταση του οδοστρώματος από το ξενοδοχείο Valis μέχρι λίγο μετά το μπαρ «Ανεμος» και των δύο κάθετων δρόμων, ενώ άμεσα ξεκινούν και τα ασφαλτικά στην πρώτη παράλληλο του παραλιακού δρόμου, την 28ης Οκτωβρίου, μέσω της οποίας με το κλείσιμο της παραλιακής τα οχήματα διοχετεύονται προς Πήλιο.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος σημείωσε ότι παρά την οικονομική δυσπραγία που καθημερινά εντείνεται, ο Δήμος Βόλου στέκεται δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αναζητεί τις βέλτιστες λύσεις για την επίλυσή τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση