Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παρεμβάσεις αναβάθμισης σε Κεραμίδι, Βένετο και Καμάρι
Παρεμβάσεις αναβάθμισης  σε Κεραμίδι, Βένετο και Καμάρι

Παρεμβάσεις αναβάθμισης σε Κεραμίδι, Βένετο και Καμάρι

Παρεμβάσεις που επιλύουν χρόνια προβλήματα και βελτιώνουν τις υποδομές στην περιοχή του Κεραμιδίου, Βενέτου και στο Καμάρι που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχονται πολλούς επισκέπτες, αντιμετωπίστηκαν το τελευταίο διάστημα και εν όψει της θερινής περιόδου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου .

Ειδικότερα, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Παλληκάρη και αφού καταγράφηκαν τα σημεία που έχρηζαν άμεσης παρέμβασης, υπήρξε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη και έγιναν παρεμβάσεις που ήταν αίτημα χρόνων στο κεντρικό από το ύψος του – Κανάλια – Κεραμίδι ενώ επίσης παρεμβάσεις έγιναν για τον εξωραϊσμό και τη βελτίωση του οδικού δικτύου προς Βένετο όπου επίσης έγινε για να υπάρχει καλύτερη ορατότητα και πρόσβαση.

Επίσης, εργασίες έγιναν για τη βελτίωση, την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό της παραλίας στο Καμάρι μετά από που έγινε από τις Τεχνικές υπηρεσίες όπου ειδικά για το οδόστρωμα κρίθηκε απαραίτητο να γίνουν παρεμβάσεις καθώς είχε υποστεί καθίζηση και έχρηζε αποκατάστασης.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις ο αρμόδιος Δημήτρης Παλληκάρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, υπογραμμίζοντας κυρίως το γεγονός της αγαστούς συνεργασίας και της αλληλοενημέρωσης για ζητήματα που ανακύπτουν ώστε αφού γίνει ο προγραμματισμός να αντιμετωπίζονται εγκαίρως.

«Εκ μέρους της δημοτικής αρχής εκφράζεται μεγάλη ικανοποίηση καθώς τα αιτήματα που είχαμε θέσει υλοποιήθηκαν. Είναι σημαντικό να υπάρχει συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και αυτό είναι ένα κεκτημένο που τόσο εμείς όσο και η κ. Κολυνδρίνη από την μεριά της διαφυλάσσουμε προς όφελος των πολιτών του Δήμου » ανέφερε ο κ. Παλληκάρης.

Να σημειωθεί επίσης ότι η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, βρίσκονται σε επαφή και συνεργασία προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες ένταξης σε χρηματοδοτικά προγράμματα την οδική σύνδεση του παραλιακού μετώπου Κεραμιδίου – Βενέτου με τα παράλια της γειτονικής Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση