Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για τις χρόνιες ελλείψεις των Κέντρων Υγείων της Μαγνησία
Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για τις χρόνιες ελλείψεις των Κέντρων Υγείων της Μαγνησία

Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για τις χρόνιες ελλείψεις των Κέντρων Υγείων της Μαγνησία

Κατόπιν ενημερωτικής επιστολής του Δήμου Αλμυρού, ο ς της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατέθεσε Ερώτηση στο Υπουργείο Υγείας για τα διαρκή προτα που αντιμετωπίζούν εδώ και αρκετό καιρό τα Κέντρα Υγείας της .

Συγκεκριμένα, τα προβλήματα που έχουν σωρευθεί εστιάζονται στην ανάγκη στελεχώσεως με μόνιμο και με πληρώματα ασθενοφόρων, στη διάθεση αναλώσιμων υλικών και του απαραίτητου ιατρικού και τεχνικού εξοπλισμού. Επιπροσθέτως αναγκαία είναι η επάνδρωση των Αγροτικών Ιατρείων καθώς και η παραμονή του τηλεφωνικού υ του ΕΚΑΒ () στο Νομό Μαγνησίας. Τα συντρέχοντα αυτά ζητήματα, και άλλα ήσσονος σημασίας, καθιστούν το έργο της παροχής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας και περιθάλψεως δύσκολη έως και αδύνατη, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι σημαντικές ψεις αποτελούν κίνδυνο μεγίστης σημασίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Θα πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας να πράξουν τα δέοντα διότι και οι πολίτες συνεχώς ταλαιπωρούνται, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να θρηνήσουμε εξαιτίας αυτών των ψεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση