Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για τις χρόνιες ελλείψεις των Κέντρων Υγείων της Μαγνησία
Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για τις χρόνιες ελλείψεις των Κέντρων Υγείων της Μαγνησία

Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για τις χρόνιες ελλείψεις των Κέντρων Υγείων της Μαγνησία

Κατόπιν ενημερωτικής επιστολής του Δήμου Αλμυρού, ο της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης κατέθεσε Ερώτηση στο Υπουργείο Υγείας για τα διαρκή προβλήματα που αντιμετωπίζούν εδώ και αρκετό καιρό τα Κέντρα Υγείας της .

Συγκεκριμένα, τα προβλήματα που έχουν σωρευθεί εστιάζονται στην ανάγκη στελεχώσεως με μόνιμο ιατρικό προσωπικό και με πληρώματα ασθενοφόρων, στη διάθεση αναλώσιμων υλικών και του απαραίτητου ιατρικού και τεχνικού εξοπλισμού. Επιπροσθέτως αναγκαία είναι η επάνδρωση των Αγροτικών Ιατρείων καθώς και η παραμονή του τηλεφωνικού κέντρου του () στο Νομό . Τα συντρέχοντα αυτά ζητήματα, και άλλα ήσσονος σημασίας, καθιστούν το έργο της παροχής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας και περιθάλψεως δύσκολη έως και αδύνατη, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι σημαντικές ελλείψεις αποτελούν κίνδυνο μεγίστης σημασίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Θα πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας να πράξουν τα δέοντα διότι και οι πολίτες συνεχώς ταλαιπωρούνται, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας αυτών των ελλείψεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση