Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για τη διετή παράταση των συμφωνητικών μίσθωσης επιχειρήσεων με τα ισχύοντα ποσά
Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για τη διετή παράταση των συμφωνητικών μίσθωσης επιχειρήσεων με τα ισχύοντα ποσά

Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για τη διετή παράταση των συμφωνητικών μίσθωσης επιχειρήσεων με τα ισχύοντα ποσά

Κοινοβουλευτική πρέμβση πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων με την οποία διαβίβασε το Υπόμνημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) σχετικά με το θέμα των μισθώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην Αναφορά, μπορεί το μέτρο της μείωσης του 40% του ενοικίου να είναι υποχρεωτικό, ωστόσο η ανανέωση των συμφωνητικών μίσθωσης δεν εγγυάται ότι θα ισχύσει το προηγουμένως συμφωνηθέν . Αυτό έχει ως ορισμένοι ιδιοκτήτες να ζητούν την του ποσού της μίσθωσης για να «ισοφαρίσουν» την έκπτωση του 40% στην οποία υποχρεώθηκαν.

Η υγειονομική κρίση έχει διαμορφώσει μια ζοφερή πραγματικότητα για την αγορά και τις επιχειρήσεις γονατίζοντας τις μικρές και πολύ .

Ο προώθησε την πρόταση της ΟΕΒΕΜ με την οποία ζητείται η λήψη νέας Υπουργικής Απόφασης που να κατοχυρώνει την των συμφωνητικών μίσθωσης με τα ποσά που ίσχυαν ως αναγκαίο μέτρο ς των μικρών επιχειρήσεων που έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση