Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρέμβαση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για οικονομικά μέτρα λόγω κορωναϊού
Παρέμβαση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για οικονομικά μέτρα λόγω κορωναϊού

Παρέμβαση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για οικονομικά μέτρα λόγω κορωναϊού

Την επιμήκυνση των φορολογικών και ασφαλιστικών διευκολύνσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωναϊό, που ανακοίνωσαν από κοινού τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας για 3 μήνες ζητά με έγγραφό του από τα αρμόδια Υπουργεία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασδάνης αναφέρει ότι τα μέτρα αυτά πρέπει να ισχύσουν για όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο για τους νομούς που έχουν καταγραφεί κρούσματα κορωνοϊού, καθώς διάχυτος είναι πλέον ο στην αγορά, τόσο των επαγγελματιών, όσο και των καταναλωτών που εντέλει διαμορφώνουν το κλίμα.

«Από την στιγμή, που κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη αυτής της περιπέτειας στην οποία έχουμε οδηγηθεί, το φοβικό που έχει δημιουργηθεί έχει ήδη δημιουργήσει τα πρώτα προβλήματα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σημειώνει ο κ. Μπασδάνης. Θεωρούμε ότι ακόμη και η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι επιβεβλημένη, καθώς ο κορωνοϊός έχει πλήξει την οικονομία όλης της Ευρώπης.

Αναφορικά στα μέτρα της κυβέρνησης, κινούνται σε πολύ καλό δρόμο, αρκεί να αφορούν ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, καθώς ο φόβος έχει διαχυθεί σε όλες τις τοπικές αγορές, κι αυτό ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται στους τζίρους των επιχειρήσεων.
Κάνουμε έκκληση, στα αρμόδια Υπουργεία τα μέτρα να συμπεριλάβουν και την τρίμηνη καταβολής των δόσεων στην Εφορία, που θα ανακουφίσει τους που μετά από ένα υποτονικό χειμώνα, δοκιμάζονται τώρα και από τη νόσο του κορωνοϊού».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση