Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρέμβαση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για οικονομικά μέτρα λόγω κορωναϊού
Παρέμβαση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για οικονομικά μέτρα λόγω κορωναϊού

Παρέμβαση Επιμελητηρίου Μαγνησίας για οικονομικά μέτρα λόγω κορωναϊού

Την επιμήκυνση των φορολογικών κι σφαλιστικών διευκολύνσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωναϊό, που ανακοίνωσαν από κοινού τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας για 3 μήνες ζητά με έγγραφό του από τα αρμόδια Υπουργεία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ς Μπασδάνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασδάνης αναφέρει ότι τα μέτρα αυτά πρέπει να ισχύσουν για όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο για τους νομούς που έχουν καταγραφεί τα κορωνοϊού, καθώς διάχυτος είναι πλέον ο στην , τόσο των επαγγελματιών, όσο και των καταναλωτών που εντέλει διαμορφώνουν το κλίμα.

«Από την στιγμή, που κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη αυτής της περιπέτειας στην οποία έχουμε οδηγηθεί, το φοβικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί έχει ήδη δημιουργήσει τα πρώτα προτα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σημειώνει ο κ. Μπασδάνης. Θεωρούμε ότι ακόμη και η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι επιβεβλημένη, καθώς ο έχει πλήξει την οικονομία όλης της Ευρώπης.

Αναφορικά στα μέτρα της κυβέρνησης, κινούνται σε πολύ καλό δρόμο, αρκεί να αφορούν ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, καθώς ο έχει διαχυθεί σε όλες τις τοπικές αγορές, κι αυτό ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται στους τζίρους των επιχειρήσεων.
Κάνουμε έκκληση, στα αρμόδια Υπουργεία τα μέτρα να συμπεριλάβουν και την τρίμηνη αναστολή καταβολής των δόσεων στην Εφορία, που θα ανακουφίσει τους επαγγελματίες που μετά από ένα υποτονικό χειμώνα, δοκιμάζονται τώρα και από τη νόσο του κορωνοϊού».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση